U15 Bayan Hentbol takımı Yazıcıyı ziyaret etti

Hentbolcu kızlar ve antrenörler, Vali Yazıcı’yı makamında ziyaret ettiler.

YÖREDEN HABER 22.08.2014 20:51:08 24 0
U15 Bayan Hentbol takımı Yazıcıyı ziyaret etti
Türkiye Hentbol Federasyonu’nun 2014 yılı faaliyet programına göre 2000 Doğumlu U15 Bayan Hentbol Takımı 20 – 26 Ağustos 2014 tarihleri arasında Rize’de kampa girdi. Rize’de aktif faaliyet gösteren Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü’nden 4, Pazarspor’dan ise 1 sporcu da kampa davet edildi.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Vali Ersin Yazıcı’ya kamp çalışmaları hakkında bilgi verdi; “U15 Bayan Millî Takımımız, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün Çaykent Sosyal Tesislerinde Konaklayıp, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün spor tesislerinde antrenman yapıyorlar. Burada amaç, gelecekte A Millî Takımımız için küçük yaşlardan itibaren kaliteli oyuncu seçme ve yetiştirmektir. Bu vesile ile yaklaşık olarak 45 sporcu 16 da antrenör kampta görev alıyor. Öte yandan Eylül ayı içerisinde de U15 Erkek Millî Takımımız yine Rize’de kampa girecek” dedi.

Vali Yazıcı, kabulde yaptığı konuşmasında, “Hentbol sporunda Türkiye, başarılı bir trend yakaladı ve önemli başarılar elde ediyor. Bu başarılarda, değerli antrenörlerimizin emeği çok büyük. Kendilerine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Vali Ersin Yazıcı’nın konuşması şu şekilde devam etti:

Tekrar hepinize hayatta başarı diliyorum. İnşallah en güzel başarılar, şampiyonluklar sizin olur.

Rize, ülkemizin en güzel illerinden birisi, güzel bir Karadeniz şehri, doğal güzellikleriyle, ormanlarıyla, tabiatıyla çevresiyle sadece vatandaşlarımızın değil, yabancıların da görmek istedikleri güzel bir şehrimiz. Şehrimize geldiniz, gördüğünüz güzellikleri de memleketlerinize döndüğünüz de arkadaşlarınıza ve büyüklerinize anlatın dedi.

Ziyaret esnasında, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Türkiye Hentbol Federasyonu Rize İl Temsilcisi ve Kamp Koordinatörü Fevzi Nebioğlu da hazır bulundu.

Ziyaretin sonunda, Vali Yazıcı’ya isminin yazılı olduğu Türkiye Hentbol Millî Takım forması hediye edildi.

 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı