Turnuvalarda Rizeyi temsil edecekler

Kısa adı, 1918 RİZE F.K. olan, Rize Futbol Kulübü, TFF ve Altınordu Spor Kulübü ile ortaklaşa düzenlenen ve Türkiye’nin birçok ilinden yüzlerce sporcunun katılacağı, 29 Ekim Cumhuriyet Kupası müsabakaları için, Anakara ve Ardından

YÖREDEN HABER 25.10.2017 15:20:30 21 0
Turnuvalarda Rizeyi temsil edecekler

Haber: Bayram Ali Kavalcı

1918 Rize F.K. teknik Direktörü Halil Atabey,” İki yıl önce kuruluşunu gerçekleştirdiğimiz kulübümüzü kuralı müftü mahallesi ve gülbahar mahallesi iki mahalleden kurduk kulübümüzü ve iki okulumuzu vakıflar ilkokulu, ÇAYKUR ortaokulunu pilot okul belirledik. Kulübümün Başkanı Sayın Erhan MANDEV ve yöneticilerimizin mahallelerimizin esnaf memur ve sakinlerinden eski futbol oynamış kişilerden oluşmuştur.

Kulübümüzün bünye ’sinde 80’e yakın sporcumuz var geçen sene U-11, U-12, U-13 Rize’deki futbol liglerine ve Rize Belediyesi futbol turnuvası, Basketbol turnuvaları, Atletizm yarışlarına birçok çeşitli etkinliklere katıldık. Altyapı koordinatörümüz ÇAYKUR ortaokulu beden eğitimi öğretmeni Erkan Sabri Bitirim ile beraber bütün senelik çalışma programımız istişare ederek yaptık. U-13 ANTALYA CUPU U-12 İZMİR CUP (ön eleme) ve U-12 İZMİR CUP ‘da dünya ve Avrupa devlerinin arasında oynadık. Bu futbol turnuvalara gitmeden önce Trabzon, Giresun, Ordu illerimiz de hafta sonları okullarımızdan artan zamanlar da 11 hazırlık maçları yaparak uluslararası turnuvalara iyi bir şekilde hazırlandık. Geleceğin profesyonel sporcularını yetiştirecek olan kulübümüze maddi ve manevi katkılar sağlayan, Rize Valiliğimize, Çaykur Genel Müdürlüğümüze ve Rize Belediyemize şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

 


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI