Turnuva düzenlendi

Rize'de Meslek Eğitim Merkezi binasında hizmet veren Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencilerinden oluşan amatör futbol takımı kendi aralarında düzenlemiş oldukları futbol turnuvasının final bölümünü Rize Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü

YÖREDEN HABER 25.04.2014 13:43:24 27 0
Turnuva düzenlendi
Kendi öğretim binaları inşa edilene kadar  Meslek Eğitim Merkezi binasında hizmet veren ve 13 öğretmen ,2 idari personel, 5 adet 9'uncu sınıf, 1 adet 10'uncu sınıf olmak üzere 40 öğrenciden oluşan  Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencilerine vermiş olduğu eğitimin yanında düzenli bir şekilde düzenlemiş olduğu spor aktiviteleriyle çocukların spora sıcak bakmasını sağlıyor. Bu doğrultuda okul idarecileri tarafından  uygulanan futbol turnuvasının final bölümü Rize Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü hizmet binası yanında bulunan halı sahada gerçekleştirildi.


         Okul yönetiminin talebi üzerine kullanım alanını Özel Eğitim öğrencilerine tahsis eden Rize Belediyesi İtfaiye Müdürü Uğur MİNDER çocukların sevincine ortak oldu. Okul Müdürü Sabri ŞEN, öğretmenleri ve aileleriyle beraber İtfaiye Müdürlüğüne gelen Özel Eğitim öğrencilerini Rize Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı SOBA ve İtfaiye Müdürü Uğur MİNDER karşıladı. Maç öncesi İtfaiye Müdürlüğündeki çalışmaları yerinde inceleyen öğrenciler İtfaiye araç gereç tesisatları tanıma fırsatı buldular.

         Okul bünyesinde öğrenciler arasında başlatılan turnuvanın final bölümünde ise Özel Eğitim öğrencileri performanslarını sergilediler. Ailelerinin ve öğretmenlerinin tezavuratları eşliğinde oynadıkları futbol karşılaşmasının sonunda kazanan takıma ve dereceye giren diğer takımlara okul yönetimi tarafından hediyeler takdim edildi.

Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Sabri ŞEN yapmış olduğu açıklamada; 'Şu aşamada 13 öğretmen , 2 idari personel, 5 adet 9'uncu sınıf, 1 adet 10'uncu sınıf olmak üzere 40 öğrencimizle Meslek Eğitim Merkezi binasında hizmet vermekteyiz. Değişik branşlarda bölümler açıp  çocuklarımızın becerilerini geliştirmesi için eğitim vermeye başlayacağız. 9'uncu sınıfta önce çocuğumuzun hangi mesleğe daha eğimli olduğunu testediyoruz 10'uncu sınıfta ise çocuğumuzu o meslek dalında eğitiyoruz. Eğitimin yanında çocuklarımıza spor aktiviteleri yaptırıyoruz. Yapmış olduğumuz futbol turnuvamızın final bölümünü Rize Belediyemizden destek alarak bu alanda yaptık. Çocuklarımızda çok mutlu oldular. Bizlere gösterilen ilgiden ötürü Rize Belediyesine teşekkürlerimizi sunuyoruz' dedi.

         Rize Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı SOBA yapmış olduğu açıklamada; 'Okul Müdürümüz böyle bir sosyal etkinliğe ön ayak olmuş. Rize Belediyesi İtfaiye Müdürlüğümüz tarafından spor amaçlı kullanılan  halı saha tesislerinde final maçı yapmayı arzu etmişler. Talep üzerine bizde Rize Belediyesi olarak çocuklarımızı burada ağırlamaktan mutluluk duyduk. Çocuklarımızın bu gibi aktivitelerine vesile olmak hepimizin görevidir. Rize Belediyesi olarak bundan sonra da alt yapı konusunda gereken hassasiyeti göstereceğiz. Müdürümüzü ve öğretmenlerimizi göstermiş oldukları ilgi ve alakadan ötürü tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum' dedi. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI