Türkiye Şampiyonu Vali Yazıcıyı ziyaret ettiler

Vali Ersin Yazıcı, Hentbol Türkiye Kupası Şampiyonu olan Rize temsilcisi Ardeşen GSK'yı kabul etti.

YÖREDEN HABER 1.04.2016 13:15:41 17 0
Türkiye Şampiyonu Vali Yazıcıyı ziyaret ettiler
Hentbol Bayanlar Türkiye Kupası Şampiyonu Rize Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (Ardeşen GSK), yönetim, teknik ekip ve sporcuları, Vali Ersin Yazıcı'yı ziyaret ederek başarılarını paylaştı.

Onursal Başkan Dursun Yaşaroğlu ile As Başkan Şaban Ali Biberoğlu'nun da eşlik ettiği ziyarette, Vali Yazıcı şampiyon takımın oyuncularını tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Vali Yazıcı, Ardeşen GSK'da taraftar, yönetim ve oyuncuların tek yürek olduğunu belirtti ve bunu ilerleterek daha iyi durumlara geleceğini söyledi.

ŞAMPİYONLUK GÜZEL BİR DUYGU

Rize'nin birçok alanda elde ettiği başarıları spor müsabakalarında da sürdürdüğünü ifade eden Vali Yazıcı, 'Teknik ekibimize, sporcularımıza, taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra çok güzel şeyler olacak. Bu takımı bu hale getiren herkese çok teşekkür ediyorum. Bunun yanında sizlerin bu başarısıyla, böyle bir kabiliyeti sergilemenizle, şampiyon olmanız göğsümüzü daha bir başka kabartıyor. Asla pes etmeden, karşılığında hiçbir şey istemeden çok fazla insanı mutlu ettiniz. Şampiyonluk güzel bir duygu. Bu takım her şeyin en güzelini hak ediyor. İnancım o dur ki, başarınız bununla sınırlı kalmayacak. Valilik olarak her zaman yanınızdayız. Bu başarılar azmin ve inancın birer zaferidir. Rize'mizi temsil ettiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum 'dedi.

Vali Ersin Yazıcı'nın desteğinin kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden oyuncular, spora önem vererek kendilerini makamında ağırlamasından dolayı teşekkür etti.

Kabul toplu halde hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI