Türkiye Şampiyonu Hemşin’den

Antalya'da düzenlenen Kulüpler 1. Lig müsabakalarında Hemşin Spor Şampiyon olarak, Porto' da yapılacak olan Kulüpler Avrupa Şampiyonasında Ülkemizi ve Rize'mizi temsil etme hakkı elde ettiler.

YÖREDEN HABER 11.04.2021 21:19:26 55 0
Türkiye Şampiyonu Hemşin’den

HEMŞİN-Antalya'da düzenlenen Kulüpler 1. Lig müsabakalarında Hemşin Spor Şampiyon olarak, Porto' da yapılacak olan Kulüpler Avrupa Şampiyonasında Ülkemizi ve Rize'mizi temsil etme hakkı elde ettiler.

8 Nisan'da başlayan organizasyonda, Dünya Şampiyonu Bilardo oyuncuları; Semih Saygıner ve Tayfun Taşdemir gibi rakipleri geride bırakarak finale yükselen Hemşin Spor, finalde eşleştiği Elazığyol sporu 4-0 yenerek şampiyonluğa ulaştı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Hemşin Spor Bilardo oyuncusu ve basın sözcüsü Şefik İNCE, '2016 yılından beri Bilardo 1. Ligi'nde mücadele ediyoruz. İlçe olarak daha öncesinde yine Kulüpler Avrupa 2. si olarak Ülkemizin ve Rize'mizi başarı ile temsil etmiştik. Takım Kaptanımız ve oyuncumuz Halim Doruk ile verdiğimiz emek mücadelesinin, Belediye başkanımız Halim Kazım Bekar, Kulüp Başkanımız Nadir İNCE ve yönetim kurulu üyelerimiz nezdinde destek bulması ile 1. Lig müsabakalarında Şampiyon olduk ve Ülkemizi Avrupa'da temsil etme hakkı elde ettik. Ben şahsım adına desteklerinden ötürü hepsine teşekkür ediyorum. Sırada inşallah Kulüpler Avrupa Şampiyonluğu var ' dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı