TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK ÇOCUK FESTİVALİ BAŞLIYOR

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK ÇOCUK FESTİVALİ BAŞLIYOR

YÖREDEN HABER 20.09.2019 09:32:12 12 0
TÜRKİYE

Hayati Akbaş

İSTANBUL-Türkiye'nin en büyük çocuk festivali 'Mutlu Yarınlara' sloganıyla İstanbul Mutlu Çocuk Festivali 27 Eylül'de başlıyor!

Türkiye'nin en büyük çocuk festivali olan İstanbul Mutlu Çocuk Festivali, 27– 29 Eylül 2019 ‘da 10:00 – 19:00 arasında Event Garden Sarıyer’de ziyaretçilerini bekliyor. Kuveyt Türk Katılım Bankası, Saran Group Radyoları, Mutlu Akü sponsorluğundaki etkinlilerde çocuklar hem eğitici hem öğretici çalışmaları hayata geçireceklerdir. Koruncuk Vakfı ve İzev paydaşlığındaki çalışmalar ile de çocuklara sosyal sorumluluk bilinci verilecektir. Ezo Sunal ile “La la la” Konseri de İstanbul Mutlu Çocuk Festivalinde.

“Mutlu Yarınlara” mottosuyla 27-28-29 Eylül’de Sarıyer Event Garden'da düzenlenecek festival, sürprizleriyle hem velileri hem de çocukları hayran bırakacaktır.

Sleepy Natural, Faruk Yalçın Zoo, First Step, BIC Türkiye, Hünnap ve Kooperatifini sponsorluğunda Sarıyer Belediyesinin de katkılarıyla içinde çocuk ruhu taşıyan herkes için hazırlanan İstanbul Mutlu Çocuk Festivali’nde çocukları ve velileri mutlu edecek, her etkinlik incelikle düşünüldü. Mutluluğun önemini ve çocuklarda yarattığı heyecanı aktarmayı amaçlayan festivalde 10.000 m2’lik alan en iyi şekilde değerlendirildi.

İstanbul Mutlu Çocuk festivalinde ailelerin çocukları ile kaliteli, öğretici ve eğlenceli zaman geçirmelerini sağlamak amacı ile yola çıkan bu organizasyonda aileler, kendi alanlarında uzman; Uzman Psk. Nurdan Beşen Büyükak, Hatice Kübra Tongar, Prof.Dr. Ahmet Murat Bülbül, Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal (Akademisyen Anne ), Prof.Dr. Oğuz Özyaral, Prof.Dr. Uğur Batı, Fırat Neziroğlu gibi birçok değerli ismin söyleşisine katılırken, çocuklar da robotik kodlama eğitimi, drama, trafik eğitimi, spor, dans, müzik, yoga, çiftçilik, boyama, oyuncak yapımı ve daha birçok atölye alanlarında keyifli vakit geçirerek unutulmaz bir deneyim yaşayacaklardır.

Sektörün önde gelen ve alanında lider pek çok marka İstanbul Mutlu Çocuk Festivali’nde katılımcı olarak yer alacaktır. Ayrıca yapay zekâya sahip sevilen robot Çikobot’un drama atölyeleri ve 9m²’lik halı sahada kontrol panelleri ile robotlarla futbol maçı; G-BOOLL da festivale renk katacak.

50'ye yakın ülkede faaliyet gösteren Nutty Scientists küresel bakış açısı ile oluşturulan bilim müfredatı ve interaktif tiyatroları ile de Sonbaharı Doğanın İçinde Coşku Dolu Bir Festivalle Karşılamaya Hazır Mısınız? Diyen festival herkesi beklemektedir.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı