TÜRKİYE GREKOROMEN GÜREŞ ŞAMPİYONASI RİZE’DE ÇOŞKULU BAŞLADI

Rize’de bugün başlayan, U23 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonasına, Rize’de görev yapan üst düzey bürokratlar ve Rize’de yaşayan güreş severler yoğun ilgi gösterdi.

YÖREDEN HABER 17.02.2017 20:09:32 35 0
TÜRKİYE GREKOROMEN GÜREŞ ŞAMPİYONASI RİZE’DE ÇOŞKULU BAŞLADI

Haber ve Fotoğraflar: BAYRAM ALİ KAVALCI

Rize Yeni Şehir Kapalı Spor Salonunda başlayan müsabakalara, 60 ilden 8 sıklette 450 sporcu ile birlikte, Grekoromen Güreş Milli takım antrenörleri, kulüp idarecileri, kulüp antrenörleri, hakemler ve bir kısım sporcu aileleri katıldığı müsabakalar üç günde tamamlanacak.

19 Şubat 2017 tarihinde tamamlanacak olan güreş müsabakaları sonucunda dereceye giren Türkiye Şampiyonu sporcu ve takımlara, protokol ve Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın ve bir kısım YK Üyeleri tarafından taktim edilecek olan kupa ve madalya töreniyle yarışmalar tamamlanmış olacak.

Türkiye Güreş Federasyonu U23 Grekoromen Güreş Rize Şampiyonasının resmi açılış programına, Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Rize Belediye Başkanı Prof.Dr. Reşat Kasap, Rize Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse, Rize Vali Yardımcısı Emre Nebioğlu, Rize Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik ve çok sayıda Türkiye Güreş Federasyonu YK Üyesi, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonaları, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşavirleri Mehmet Akif Pirim, Selçuk Çebi ve Güreş Federasyonu Rize İl Temsilcisi Kerim Erkan katıldılar.

Güreş müsabakalarının açılış töreni ve protokol konuşmalarının ardından, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Rize Valisi Erdoğan Bektaş’a, Rize Belediye Başkanı Prof.Dr. Reşat Kasap’a, Rize Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse’ye, Eski Çevre Bakanı, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’na, Rize İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy’a, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik’e katkılarından dolayı birer plaket taktik etti. Törende ayrıca, Rize yapılmakta olan Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonasına sponsor firma olarak maddi katkı sağlayan, Eski Rize Belediye Başkanı İş adamı Halil Bakırcı ile Rizeli iş adamları Memiş Zehiroğlu ve Kemal Vanlı’ya, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik tarafından plaket taktim edildi. Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın’ın Çaykur YK Başkanı ve Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’nun sunulmak üzere vereceği plaketi Almanya’da devam eden, Dünyanın en büyük organik gıda fuarında bulunması nedeniyle, adına hazırlanan plaketi, Türkiye Güreş Federasyonu YK Üyesi ve Çaykurspor Kulübü Genel Kaptanı Mahir Biberoğlu tarafından alındı. 


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI