TÜRKİYE GREKOROMEN GÜREŞ ŞAMPİYONASI RİZE’DE BAŞLIYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Güreş Federasyonu U23 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası, 17-18-19 Şubat 2017 tarihleri arasında Rize’de başlıyor. 8 sıklette yapılacak olan müsabakalarda dereceye giren sporcular, Türkiyeyi Ulusl

YÖREDEN HABER 15.02.2017 19:05:43 34 0
TÜRKİYE GREKOROMEN GÜREŞ ŞAMPİYONASI RİZE’DE BAŞLIYOR

Haber ve Fotoğraflar: BAYRAM ALİ KAVALCI

Rize Yeni Şehir Spor salonunda, 17-19 Şubat 2017 tarihlerinde yapılacak olan, U23 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası Cuma günü, 59, 75 ve 98 kilolarında yapılacak olan tartı ve teknik toplantı ile başlayacak. Türkiye genelinden yaklaşık 300 sporcunun katılacağı şampiyonada sporcular ilk 3’e girebilmek için kıyasıya ter dökecekler.

Rize’de üç gün sürecek olan grekoromen güreş müsabakaları U23 Türkiye şampiyonası sonucunda dereceye giren güreşçiler, gelecek aylarda yurt içi ve yurt dışı müsabakalarda Türkiye’yi uluslararası yarışmalarda temsil etme başarısını yakalamış olacaklar. 15 Güreş Kulübünden 300’e yakın güreşçinin katılacağı ve 8 sıklette yapılacak olan müsabakalarda dereceye giren sporcular önce milli takım kamplarına alınacak ve bu kampların ardından Türkiye’yi uluslararası güreş şampiyonalarında temsil edecekler. Rize’deki yarışmalara, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı sn. Musa Aydın ve çok sayıda, Türkiye Güreş Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri ve eski Milli Güreşçilerde katılacaklardır.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı