Turgut Sağbaş ile yola devam

Pazar Esnaf ve Sanatkârlar Odası 18. Genel Kurulu Belediye Kültür Salonunda gerçekleştirildi. Tek listeyle girilen seçimlerde mevcut başkan Turgut Sağbaş yeniden başkanlığa seçildi.

YÖREDEN HABER 21.03.2018 13:08:53 30 2
Turgut Sağbaş ile yola devam

Pazar Esnaf ve Sanatkârlar Odası olağan genel kurulu Pazar Belediyesi Kültür Salonunda gerçekleştirildi.

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, STK başkanları, esnaf ve vatandaşların katılımlarıyla gerçekleştirilen olağan genel kurulun divan başkanlığını ise Rize Esnaf Odalar Birliği Başkan vekili Ekrem Kılıç yaptı.

Tek liste ile girilen seçimlerde katılan üyelerin tamamının oyuyla Mevcut Başkan Turgut Yaşar Sağbaş yeniden başkan seçildi.

Delegelere teşekkür eden Sağbaş, özellikle zincir mağazalarla yarışan küçük esnafın zor bir dönemden geçtiğini belirterek, dernek olarak bu zorlukların aşılması noktasında çaba sarf ettiklerini söyledi.

Turgut Yaşar Sağbaş Başkanlığındaki Pazar Esnaf ve Sanatkârlar Odasının yeni yönetim kurulu; Rasim Çorbacı, Ali Bekiroğlu, Cihan Ayrılmış, Ercan Haydar Tuhan, İmdat Hazır ve Hızır Tonyalı’dan oluşurken; denetleme kurulu asıl üyeliklerine de Tahsin Pirim, Ali Yenigün ve Ali Berber seçildi.


Anahtar Kelimeler:
Yolcu
21.03.2018 14:23:02
Bu STK lar ne iş yapar? Kime ne faydası dokunur? Esnafın ve sanatkarın hangi müşkilini hallettiler?hangi sorunları çözdüler? Vazifeleri nedir? Sadece açılışlarda ve seçimlerde gözükürler. Boş yere işgal edilen makamlar. odalaşmış makam hali. aslında boşyere var olan bu odalar acilen kapatılmalıdır.

Hüdabin
21.03.2018 14:25:34
Pazarda başka adam yokmu. Mezara kadar başkanlık olurmu. Cumhurbaşkanı üç dönem seçildi diye kıyameti koparırlar kendileri on dönem devam

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI