TÜNEL BAĞLANTI YOLLARI YAPIMI DEVAM EDİYOR.

Hopa-Borçka Devlet Karayolu üzerinde yapımı devam eden 2 adet 7 km’lik yolun yapım işleri devam ediyor.

YÖREDEN HABER 23.06.2020 10:03:42 66 0
TÜNEL BAĞLANTI YOLLARI YAPIMI DEVAM EDİYOR.

Hopa Akparti İlçe Başkanı İlyas Güven yol yapımını üstlenen yüklenici firma şantiyesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Hayati Akbaş

HOPA- Hopa-Borçka Devlet Karayolu üzerinde yapımı devam eden 2 adet 7 km’lik yolun yapım işleri devam ediyor. Hopa Akparti İlçe Başkanı İlyas Güven yol yapımını üstlenen yüklenici firma şantiyesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Artvin ve Hopa’nın 60 yıllık rüyada son dönemece girdi. Yapımı MAPA ticaret ve Sanayi limited şirketi tarafından yaklaşık 244 milyon TL Karşılığında üstlenilen Hopa-Borçka Devlet yolu Km: 1+500-6+500 (5 km) ve Km:13+200-15+200(2 km) kesimlerinin İkmal yapım işi aralıksız devam ediyor.

Hopa Akparti İlçe Başkanı İlyas Güven yol yapım işini üstlenen yüklenici firma şantiyesini ziyaret ederek şantiye şefi inşaat mühendisi Yılmaz Aktürk’e kolaylıklar diledi.

Ziyaret sırasında bir değerlendirme yapan İlçe Başkanı İlyas Güven “Yıllardır cankurtaran dağı ile birbirine yakın olduğu kadar bir o kadar da ayrı kalan Hopa ve Borçka ilçelerini birbirine kavuşturacak olan projenin son ayağının tamamlanması iki ilçenin geleceği açısından da şüphesiz büyük önem taşımaktadır.

Yüklenici firmaya çalışma süresi boyunca kazasız belasız mesailer diler, projenin süresi içerisinde hayırlısıyla tamamlanmasını temenni ederim” dedi..


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI