TSO, PERSONEL VE ORGAN ÜYELERİNE EĞİTİM DÜZENLEDİ

Artvin Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, “Oda/ Borsa Uygulama, Sorun ve Çözüm önerileri ” konulu eğitim düzenlendi

YÖREDEN HABER 20.06.2019 10:23:05 38 0
TSO, PERSONEL VE ORGAN ÜYELERİNE EĞİTİM DÜZENLEDİ

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, “Oda/ Borsa Uygulama, Sorun ve Çözüm önerileri ” konulu eğitim düzenlendi.

Artvin Ticaret ve Sanayi odası toplantı salonunda düzenlenen eğitim iki gün sürdü. Eğitimlerin birinci günü oda personellerine yönelik olurken, ikinci gün ise oda organ üyelerine yönelik gerçekleştirildi.

İlk gün ki oda personellerine yönelik eğitim verilirken eğitimlere, Artvin TSO, Trabzon TSO, Trabzon TB, Rize TB, Ardeşen TSO, Pazar TSO, Arhavi TSO, Borçka TSO temsilcileri katıldı.

İkinci gününde oda organ üyelerine yönelik eğitimlere ise Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Kurt, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek, Ardeşen TSO başkanı İsmail Kuyumcu, Meclis başkanı İrfan Yıldırım, yönetim ve meclis kurulu üyeleri ve organ üyeleri katıldı.

Söz konusu program Ticaret Bakanlığı Başmüfettişi Bağımsız Denetçi Dr. Süleyman Ruhi Aydemir tarafından Odalar ve Borsalar Uygulamalar-Sorunlar ve Çözümler Eğitimi gerçekleştirildi. Öte yandan eğitimlere Artvin Ticaret ve Sanayi Odası, Of Ticaret ve Sanayi Odası, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, Trabzon Ticaret Borsası, Rize Ticaret Borsası, Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası, Borçka Ticaret ve Sanayi Odası, Pazar Ticaret ve Sanayi Odası

Ticaret Bakanlığı Başmüfettişi Bağımsız Denetçi Dr. Süleyman Ruhi Aydemir, 5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği kanunu ve bu kanun uyarınca çıkarılan yönetmelikleri açıklayarak ve yer yer örnekleyerek oda ve borsa personellerini bilgilendirdi. Eğitim, uygulamada problem yaşanılan muamelat sorunlarının çözümleri ve ardından soru cevap bölümünün ardından sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı