TSO MESLEKİ YETERLİLİK SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası (HTSO) tarafından düzenlenen “Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu Seviye-5 Sınavı’na girip başarılı olan kursiyerlere düzenlenen tören ile sertifikaları verildi.

YÖREDEN HABER 5.08.2021 12:03:20 53 0
TSO MESLEKİ YETERLİLİK SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa Ticaret ve Sanayi Odası (HTSO) tarafından düzenlenen “Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu Seviye-5 Sınavı’na girip başarılı olan kursiyerlere düzenlenen tören ile sertifikaları verildi.

Hopa Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen Sertifika Töreni’ne; Hopa Ticaret ve Sanayi Odası (HTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, Genel Sekreter Hamdi Yıldırım ile kursiyerler katıldı.

Sertifika Töreni öncesinde bir konuşma yapan HTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek şunları kaydetti:

“Hopa Ticaret ve Sanayi Odası (HTSO) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Merkezi (MEYBEM) tarafından yürütülen Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Sınavları” kapsamında “Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu Seviye-5 Sınavı ”nın 3’üncüsünü yaparak toplam 91 kursiyere yeterlilik belgesi verdik. Yetki Belgesi almaya hak kazanan kursiyerlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.” dedi.

Başkan Akyürek’ in konuşmasının ardından Oda Genel Sekreteri Hamdi Yıldırım ile birlikte başarılı olan kursiyerlere sertifikaları verildi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI