TRSM İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Düzenlendi

TRSM İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Düzenlendi

YÖREDEN HABER 8.10.2019 14:16:46 23 0
TRSM İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Düzenlendi

RİZE-Rize İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda Rize Devlet Hastanesine bağlı olarak hizmet veren Toplum Ruh Sağlığı Merkezi İl Koordinasyon Kurulu toplantısı düzenlendi.

Rize Sağlık Kompleksi’nde gerçekleştirilen toplantıya İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Op.Dr. Seçkin Karaoğlu, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr. Mustafa Sakın, ilgili kamu kurum temsilcileri ile sivil toplum örgütü ve dernek temsilcileri katılımıyla gerçekleştirildi.

Kurumlar arası işbirliğini arttırılması ve farkındalık kazandırılması amacıyla düzenlenen toplantıda karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri, kamu kurum kuruluşları ve derneklerin hangi noktalarda sorumluluk alabileceği ve 2020 yılında yapılması gerekenler için istişare edilerek planlama gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda kurul üyeleri tarafından 18 madde üzerinde mutabakat sağlanmış ve TRSM’de kayıtlı hastaların sosyal hayata uyumunu güçlendirmek, istihdama katılımlarını sağlamak, hastaların zorunlu eğitimlerini tamamlamaları ve hayat boyu öğrenme sürecine aktif katılımlarını sağlamaları doğrultusunda ilimiz önde gelen kurum ve kuruluşları ortak paydada birleştirilmiştir.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı