Trabzon ve Samsun bu genç için ağladı

Trabzon’da meydana gelen kazada ölen KTÜ Sürmene Abdullah Kanca MYO Elektrik Bölümü 2.Sınıf Öğrencisi Burak Sivri’yi, Samsun’un Bafra İlçesi Tepecik Köyündeki cenazesinde, MYO öğrenci arkadaşları ve hocaları yalnız bırakmadı.

YÖREDEN HABER 13.05.2014 07:29:37 52 0
Trabzon ve Samsun bu genç için ağladı
Ali Rıza KÖROĞLU
Yaşar Kolaylı (29) idaresindeki otomobilin, Karadeniz Sahil Yolu Trabzon İl Çevre ve Orman Müdürlüğü önünde, aynı yönde giden Gürcistan plakalı tıra arkadan çarpması sonucu otomobil sürücüsü Yaşar Kolaylı (29), Burak Sivri (19), Eren Öztürk (29), Abdurrahim Yurdakul (30) ve Ali Merdan'ın (31) vefat etmişti. Eren Öztürk için Akçaabat ilçesindeki Adacık Mahallesi Merkez Cami'de, Yaşar Kolaylı için Mezarlık Camisi'nde, Ali Merdan için Belediye Camisi'nde, Abdurrahmi Yurdakul için de Uçarsu Mahallesi Camisinde cenaze töreni düzenlendi. Kazada vefat eden Karadeniz Teknik Üniversitesi Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksek Okulu Elektrik Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Burak Sivri ise, memleketi Samsun’un Bafra İlçesi Tepecik Köyünde toprağa verildi. MYO Müdürü Doç. Dr. Hamdullah Çuvalcı cenaze dolayısı ile yaptığı açıklamada, “Trabzon’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden öğrencimiz Burak Sivri, memleketi Samsun’un Bafra İlçesi Tepecik Köyünde toprağa verildi. Hepimiz çok üzgünüz. Öğrencimize ve kazada vefat eden arkadaşlarına Allah (C.C.)’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına, tüm öğrencilerimize ve personelimize başsağlığı ve sabır diliyoruz.” Dedi.

Cenaze törenine KTÜ Sürmene Abdullah Kanca MYO’dan katılan 30 kişilik öğrenci arkadaşı, Burak Sivri’nin okulda çok sevilen, ağırbaşlı, efendiliği ile tanınan arkadaşları olduklarını, kaza ile birlikte şoka uğradıklarını ifade ettiler. Samsun’un Bafra İlçesi Tepecik Köyündeki cenazeye öğrenci arkadaşlarının yanı sıra KTÜ Sürmene Abdullah Kanca MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Cahit Soysal, Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ömür Akyazı, Elektronik ve Otomasyon Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Erhan Sesli ve Öğrenci İşleri personeli Ali Rıza Son da katılarak, Burak Sivri’yi son yolculuğuna uğurlayıp, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dilediler.

 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI