TİCARET ODASI VE TÜMSİAD’LA İFTAR BULUŞMASI..

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Her yıl iftar davetlerinde üyeleri ile bir araya gelen Ticaret Odası ve Tüm Sanayici ve İş Adamları TÜMSİAD’ın iftar davetlerine iştirak etti. Geleneklerini bu yılda sürdüren Ticaret Odası i

YÖREDEN HABER 3.06.2017 10:17:43 23 0
TİCARET ODASI VE TÜMSİAD’LA İFTAR BULUŞMASI..

İftar programı Sahilde yakamoz resrestaurant’ta İl Müftüsü İsmail Yalçın’ın vaaz’ı ile başlatılırken iftar sonrası Ticaret Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Rize Milletvekili Hasan Karal, TOBB Başkan Yardımcısı Halim Mete’nin selamlama konuşması ve İl Müftüsü Yalçın’ın dualarıyla sonlandırıldı.

Aynı gece de İyidere Babillon Hotel’de TÜMSİAD’ın iftarına katılan Milletvekili Osman Aşkın Bak, Belediye Başkanı Reşat Kasap ve beraberinde İl Başkanı Muhammed Avcı İlçe Başkanı Sadettin Türüt Akşam namazını burada eda ettikten sonra Ev sahipliğini TÜMSİAD Rize Şubesi Başkanı Abdulbaki Fil’in yaptığı, TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan ın katıldığı program iftar sonrası yapılan sohbetle tamamlandı.

TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan iftar davetinde; iş adamları olarak amaçlarının ferdi zenginleşmek olmadığını, bugüne kadar milletimizin zenginleşmesi için çalıştıklarını dile getirdi. Türkiye’nin üzerinde son yıllarda oynanan oyunlar karşısında ihtiyacımız olan tek şey birliktelik diyen Yaşar Doğan; Türkiye’nin üreten, büyüyen ve güçlü bir ülke olduğuna dikkat çekti.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı