THY ESKİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI TOPÇU’DAN ÖZEL AÇIKLAMALAR
Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini 12 yıl sürdüren Hamdi Topçu, bu görevinden istifa ettikten sonra ilk kez Çayeli Kaptanpaşa’da düzenlenen GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNDE konuştu.

Topçu yaptığı açıklamalarda,"Ben bu topraklarda doğmuş,Ömrünün büyük bir bölümünü İstanbul’da geçirmiş biriyim" dedi".

Topçu sözlerini "41 yıldır İstanbul’da ikamet etmekteyim.Ama 41 yıldır da her yıl köyüme gelirim.Köyümde bayramları yaşarım.Özellikle yaz aylarında bir iki ay burada kalırım.THY ye girdiğim 12-13 yıl oldu.Memlekete gelme sürem biraz daha kısaldı.Bu ayrılıktan dolayı da bu süreyi biraz daha uzatma fırsatı doğdu bize.Ramazanın son bir haftasını da köyümde geçiriyorum.Bir hafta daha kalıp döneceğim.Ben bu topraklarda doğdum.Köyüm son 12 yılda büyük hizmetler aldı.Kalkınma yönünde önemli adımlar attı.Çok önemli bir hususu burada açıklayacağım.KÖYLERİMİZDE DOĞAL ORTAM BOZULDU.Buna dikkat çekilmesi gerekiyor.Özellikle Çöp sorunu çok büyük problem,Bu konuda Belediyemizin yeni bir çalışma başlattığını haber aldık.Derelerimizi koruma yönünde de çok duyarlı bir kesim oluştu.Tüm Karadeniz Derelerinin özgür akması ile ilgili hükumetimizde yeni bir proje hazırladı. Hes'ler olsun,Beton binalara daha müsaade edilmiyor.Bu memleketimiz için çok önemlidir” diyerek tamamladı.

Anahtar Kelimeler:
THYHamdi Topçu