TEMMUZ AYI MUHTARLAR TOPLANTISI, ARDEŞEN'DE YAPILDI

TEMMUZ AYI MUHTARLAR TOPLANTISI, ARDEŞEN'DE YAPILDI

YÖREDEN HABER 5.07.2018 13:05:01 20 0
TEMMUZ AYI MUHTARLAR TOPLANTISI, ARDEŞEN

RİZE-Rize Valisi Erdoğan Bektaş Başkanlığında her ay düzenli olarak yapılan ‘Muhtarlar Toplantısı’ bu ay Ardeşen İlçesindeki tüm köy ve mahalle muhtarlarının katılı ile gerçekleştirildi.

Ardeşen Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcısı Abdullah Şen, Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Salih Kurtuluş ile çok sayıda daire müdürü katıldı.

Köy ve Mahalle muhtarlarından, sorumluluk bölgelerindeki sorunlarının dinlendiği ve çözümleri konusunda görüş alışverişinde bulunulan toplantının son bölümünde Ardeşen Belediye Başkanı Gültekin, bizzat Ardeşen’e gelerek muhtarların sorunlarını birinci ağızdan dinlediği için Vali Bektaş’a teşekkür etti.

Kaymakam Yılmaz’da yaptığı değerlendirmede; Ardeşen ilçesinde yoğun bir yatırım dönemi geçirdiklerini belirterek, köy yollarının bakım, onarım ve gerekli iyileştirme çalışmalarının devam ettiğini söyledi.  

Muhtarlarla karşılıklı görüş alışverişi şeklinde gerçekleştirilen toplantıda Vali Bektaş, muhtarların kamu hizmetlerini yürüten birer kamu görevlisi olduğunu ifade ederek, “Kamu hizmetlerinin vatandaşlarımıza ulaşması noktasında biz idarecilerin en büyük yardımcıları siz muhtarlarımızsınız. Bu toplantıları da kamu tarafından bölgede gerçekleştirilen projeler hakkında görüş alışverişinde bulunmak amacıyla düzenliyoruz. Bu ayda Ardeşen ilçesindeki tüm köy ve mahalle muhtarlarımızla bir araya gelmeyi amaçladık” dedi.

Yatırım planları hazırlanırken grup köy yollarına öncelik verdiklerini belirten Vali Bektaş, “Köylerimizin sorunları genelde ortak. İdare olarak bizler, siz değerli muhtarlarımızın da görüşlerini alarak öncelik sırasına göre bu sorunları çözmenin gayreti içerisindeyiz. Ardeşen bu konuda oldukça şanslı. Ardeşen, idareciyle, siyasetçisiyle ve bürokratıyla uyum içerisinde çalışan, sorunları çözmeyi başaran ve geleceğe bakmasını bilen bir ekibin elinde. Doğrusu bundan kedi adımıza mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu ve toplantıya katılımlarından dolayı tüm muhtarlara teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.  

Valilik


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI