Tekvando kuşak sınavında ter döktüler

Çayelispor Tekvando kulübü sporcuları Pazar günü yapılan kuşak terfi sınavını başarıyla gerçekleştirdi. Çayeli kazım ayvaz spor salonunda gerçekleştirilen kuşak terfi sınavında sporcular bir üst kuşağa geçebilmek için ter dök

YÖREDEN HABER 26.05.2014 18:20:48 57 0
Tekvando kuşak sınavında ter döktüler
Muhammed Köse(Çayeli)
Kuşak sınavında komisyon olarak Çayeli spor tekvando Antrenörü Ramazan köse ve yardımcısı Muhammet köse tarafından gerçekleştirildi.
 Gerçekleşen kuşak terfi sınavında gerek miniklerin gerekse büyüklerin yardımlaşması ve dayanışmasının yanında disiplin ön plana çıktı. Öğrenci velilerinin de seyrettiği sınavı aileler de en az çocukları kadar heyecan yaşanmasına sebep olurken aileler ve izleyiciler sporcuları ayakta alkışladı.

Sınavla ilgili bilgi veren Antrenör Ramazan  köse ; Terfi dönemleri sporcuların gelişimi açısından çok önemlidir. Velilerimizin katılımıyla birlikte kuşak terfi sınavını başarıyla gerçekleştirdik.

 Biz inanıyoruz ki bize destek verildiği süre ce Çayeli’mizi, Rize’mizi ulusal platformda temsil edecek sporcular aramızdan çıkacaktır. Amacımız milli takıma sporcular kazandırmaktır. Bu konuda tüm Çayeli’nin daha duyarlı olmasını bize destek vermelerini bekliyoruz” şeklinde konuştu. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI