Tanıtım çekimlerine Çamlıhemşin ile devam edildi.

Show TV'nin hafta içi her gün ülkemizin geleneksel lezzetlerini ve kültürel zenginliklerini tanıtan programı "Sevcan'la Lezzet Yolunda" yeni programını Çamlıhemşin’de çekti.

YÖREDEN HABER 9.06.2021 10:45:53 69 0
Tanıtım çekimlerine Çamlıhemşin ile devam edildi.

SERPİL ASAR

ÇAMLIHEMŞİN-Show TV'nin hafta içi her gün ülkemizin geleneksel lezzetlerini ve kültürel zenginliklerini tanıtan programı 'Sevcan'la Lezzet Yolunda' yeni programını Çamlıhemşin’de çekti.

Halk müziği sanatçısı Sevcan Orhan'ın renkli sunumuyla ekranlara gelen programda Rize’nin en bilinen yemeklerinden yöresel Mıhlama, Alabalık, hamsili ekmek yapımlarını paylaşacak.

Çamlıhemşin’in dünyaca ünlü Turizm Merkezi Ayder’de bulunan “Doğa Alabalık” Tesislerinde yapılan çekim renkli görüntülere sahne oldu.

İşletme sahibi, doğa tutkunu yörenin tanıtılmasında birçok film ve belgesel çekimlerde ev sahipliği yapan Mustafa Memoğlu, misafirlerine yaptığı yöresel muhlama ilgi odağı oldu. Memoğlu, “ yeni bir tanıtım çekimi için yöremize gelen Halk Müziği sanatçısı Sevcan Orhan ve ekibini ağırlamakta son derece memnunuz. Umarım güzel duygularla bölgemizden ayrılır” dedi.

Yazarımız Serpil Asar’a, gördüğü ilgiden çok memnun olduğunu ifade eden sanatçı Sevcan Orhan, “Karadeniz’e ilk kez geldiğini ve gördüğü ilgiden de çok memnun kaldığını ifade etti. Orhan, “Karadeniz bölgesine ilk defa geliyorum herkes gibi televizyonda ve sosyal medyalarda görüp özenenlerdendim. Ama özendiğim kadar varmış çünkü insanınız, doğanız, yeşiliniz, suyunuz lezzetleriniz çok güzel” diye konuştu.

Halk Müziği Sanatçısı Sevcan Orhan “Güzel olan o kadar çok şey var ki şanslı insanlardansınız şu ülkede yaşayan. Coğrafi konum dolayısıyla zaten çok güzel ama insanı da çok sıcakkanlı. herkes bizimle sanki yıllarca tanıyormuş gibi sohbet etti muhabbet etti, mekânını açtı, dükkânını açtı, lezzetlerini paylaştı. Diyecek bir şey yok; ben buraya tekrar geleceğim. Çok kısa sürdü güzelliklere doyamadım. Hepinize sevgi selamlarımı iletiyorum sizleri çok seviyorum” ifadelerini kullandı.

Ardından konuklar Fırtına vadisinde Zipline yaparak çekimleri tamamladılar.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı