Sütlüoğlu'nu ziyaret ettiler

Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Abidin Bozkan ve Giresun Vali Yardımcısı Yüksel Çelik, Çaykur YK. Başkanı ve Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu'nu makamında ziyaret ettiler.

YÖREDEN HABER 24.04.2014 11:24:40 49 0
Sütlüoğlu
Daha önce Gümüşhane Cumhuriyet Başsavcısı ve ardından Adana Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği görevlerinin ardından, Giresun Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Abidin Bozkan, Aslen Rize'nin Ardeşen ilçesindendir.
 
            Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Abidin Bozkan'la birlikte, Çevre Eski Bakanı ve Çaykur Genel Müdürü Sütlüoğlu’na nezaket ziyaretinde bulunan bir diğer isim Giresun Vali Yardımcısı Yüksel Çelik, Rize'nin Çayeli İlçesinden olup, Çaykur Genel Müdürlüğü Müşavirlerinden Sabit Çelik'ın kardeşidir.  
 
            Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, 'Şehrimizin yetiştirmiş olduğu ve yıllardır ülkemizin değişik birçok il ve ilçelerinde başarılı görevlerde bulunmuş ve bulunmaya devam eden iki kıymetli bürokrat arkadaşımızın ziyaretinden mutluluk duydum. Kurumumuzda başta yeni organik ürün çeşitliliği olmak üzere, kurumsal ve teknolojik yeniliklerimiz, yeni organik ve paketleme fabrikalarımız, artık bir Türkiye markası olan soğuk içeceğimiz didi ürün çeşitlerimiz, fabrikalarımızda devam eden kapasite ve makine yenilikleri noktalarındaki kapsamlı değişimlerimiz konularındaki çalışmalarımıza yönelik tebriklerinize, teşekkülümüze yönelik ilginize ve nazik ziyaretinize çok teşekkür ediyorum.' dedi.
 
 Haber: Bayram Ali Kavalcı
Fotoğraf: Mehmet Kaptan Erbaş 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI