Sütlüoğlu'nu ziyaret etti.

Türkiye Gazetesi Karadeniz Bölgesi Koordinatörü Ahmet Kadem Kaptı, beraberinde Türkiye Gazetesi Rize-Artvin Bölge Sorumlusu Erhan Eralkan ve Türkiye Gazetesi Rize-Artvin Eski Sorumlusu B.Ali Kavalcı, Çevre Eski Bakanı, Çaykur YK Başkanı ve G

YÖREDEN HABER 30.01.2016 09:08:46 42 0
Sütlüoğlu
Türkiye Gazetesi Karadeniz Bölge Koordinatörü A. Kadem Kaptı, Çaykur Genel Müdürü Sn. İmdat Sütlüoğlu’nu 1985-1990’lı yılların başında, Samsun ilinde 4 yılı aşkın bir zaman, Çalışma Bakanlığı İş Müfettişliği görevi esnasında tanıdığını söyledi.

O yıllarda kendisinin Ziraat Mühendisi olarak, Samsun Su Ürünleri Bölge Müdürlüğü görevinde olduğunu, sonrasında uzun yıllardır Türkiye gazetesinde çeşitli yöneticilik görevlerinde bulunduğunu ve halen Türkiye Gazetesi Karadeniz Bölgesi Koordinatörü görevini yürütmekte olan Ahmet Kadem Kaptı,“ Çevre Eski Bakanımız, Çaykur Genel Müdürümüz İmdat Sütlüoğlu kardeşimle, Samsun’daki müfettişlik görevi vesilesiyle başlayan tanışıklığımızın mihenk noktası, onun o yıllardan beri devam eden sarsılmaz manevi dünyası ve bizlerinde manevi dünyamıza yönelik yıllarca içerisinde bulunduğumuz yayın yoluyla, ülkemize, maneviyatımıza ve kültürümüze hizmet halkamızın her zaman içerisinde bulunan bir gönül insanı olarak, İmdat beyle dostluğumuzu sürdürdük. İmdat beyin Samsun’da 4 yılı aşkındır, Çalışma Bakanlığı müfettişi olarak vermiş olduğu hizmetleri esnasında o yıllardaki gözlemlerimde ülkesine çok hayırlı hizmetler vereceğine hiç yanılmamışım. Rize’nin en büyük ilçesi olan doğduğu Ardeşen’de uzun yıllar Belediye Başkanlığı döneminde o tarihe kadar ilçenin hiç tanışmadığı hizmetleri getirmiş oldu. O yıllarda, Türkiye’nin en başarılı belediye başkanı olması, ardından Milletvekilliği, ilk Ak Parti iktidarının Çevre Bakanı ve bugünde Türkiye’nin önemli ekonomik gücü olarak, Karadeniz bölgemizin istihdam noktasındaki önemli kuruluşlarından olan Çaykur’da 4 yılı aşkın uzun sayılamayacak bir zamanda yapmış olduğu devrim niteliğindeki icraatlarıyla, bölgede yıllardır yaş çay ürününün toplanıp, satılması noktasında senelerce yaşanan huzursuzlukları, ortadan kaldıran, akılcı cesur uygulamalarla üreticilerin üç sürgüde de yaş çay satışlarını huzura çevirmiş oldu.  Üretmiş olduğu yeni ürün çeşitleriyle, birebir insanımızın damak tadına ve sağlığına hitap eden, soğuk çay çeşitleri, yeni paketleme ve yeni çay fabrikalarıyla, Çaykur’u kısa zamanda gıda sektörünün lideri ve çayda sektöründe dünya markası konumuna getirmiş oldunuz. Bölge için hayatı önem taşıyan bu başarılarınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum.  Milyonlarca çay üretici ve tüketicilerine, ülkemiz ve bölgemiz ekonomisine kazandırmış olduğunuz başarılarınızın devamını diliyorum.”dedi.
Çaykur YK Başkanı ve Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, “Ahmet Kadem beyi, Samsundaki müfettişliğim vesilesiyle tanıdım. İyi ki de o yıllarda tanışmışız. O yıllarda kariyer ve konum olarak bulunduğu makamı, ülkemizin, kültürüne, örfüne ve ananelerine yıllardır yazılı yayın yoluyla hizmet vermektedir. Cennet ülkemizin ismini taşıyan ve de çok iyi bir şeklide temsil eden, Türkiye gazetesinde yıllarca emri bil maruf, nehyi anıl münkir görevini sürdürmeye devam etmektedir. Manevi dünyamız için önemli olan bu hizmetlerdeki çalışmalarından ve beraberinizde bugün birlikte hizmet verdiğiniz, arkadaşlarla birlikte bu nazik ziyaretinizden sevinç duydum. Teşekkülümüzde bir kaç yıl içerisinde ortaya koymuş olduğumuz ve sizlerinde yıllardır sorumlu ve örnek bir medya temsilcisi olarak yakinen takip ederek, yayın kuruluşlarında yere vermiş olduğunuz haberlerimize ve burada dile getirdiğiniz çalışmalarımızdaki tebrik ve takdirlerinize bizlerde teşekkür ediyoruz.” dedi.

Haber: B.Ali Kavalcı 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI