Sütlüoğlu,Derepazarı Belediyesini ziyaret etti

Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu’ndan Yakup Samangül’e ziyaret

YÖREDEN HABER 20.06.2014 19:04:51 9 0
Sütlüoğlu,Derepazarı Belediyesini ziyaret etti
Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu 30 Mart Mahalli İdareler Seçiminde Derepazarı Belediye Başkanı seçilen Yakup Samangül’ü ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. 

Seçimin ardından hem kendisinin hem de başkan Samangül’ün yoğun programı nedeniyle ziyaretin biraz geciktiğini belirten Genel Müdür Sütlüoğlu;  “Seçimin hemen ardından yaş çay kampanyasının yoğunluğu ve gerek yurt içi gerekse yurt dışı programlarlar gerek de sayın başkanımızın programının yoğunluğu nedeniyle ziyaretimiz bu güne nasip oldu. Başkanımızı bir kez daha tebrik ediyorum, yeni görevinde başarılar diliyorum. Hizmet görevini devralan değerli belediye başkanımız ve ekibi çok güzel hizmetler yapacaktır, buna inanıyoruz” dedi. 

 
Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’nu Belediye Meclis Üyeleri Muhterem Savut, Ahmet Baş ve Ahmet Ayhan Yıldız ile birlikte karşılayan Derepazarı Belediye Başkanı Yakup Samangül ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 'Seçim sürecinde ortaya koyduğumuz projelerimizi burada hep birlikte hayata geçirme gayreti içerisinde olacağız. Ekibimle birlikte önümüzdeki 5 yılın planlamasını yaptık. İlçemize çok hizmet kazandıracağız. Bunun için gece gündüz çalışmaya hazırız. ÇAYKUR 2 fabrikası ile ilçemizde büyük katkılar sağlamaktadır. Bundan sonra da bu katkılar karşılıklı olarak artarak devam edecektir. Sayın Genel Müdürümüze ziyaretinden ve ilçemize olan katkılarından dolayı teşekkür ediyorum' dedi. 


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı