Sütlüoğlu'dan Avcı'ya ziyaret

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Muhammed Avcı’yı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

YÖREDEN HABER 19.06.2014 15:49:20 37 0
Sütlüoğlu
Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinin ardından Merkez İlçeden İl Genel Meclisi Üyesi olan ve İl Genel Meclisi Başkanlığına seçilen Muhammed Avcı’yı makamında ziyaret etti. Avcı’ya yeni görevinde başarılar dileyen Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu; “Makamlar halka hizmet etme yerleridir. İl Genel Meclisinin bu anlamda halka hizmette en önemli yerlerden birisidir. Kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın yol, su, eğitim, kültür, sağlık, tarım, ekonomi gibi ortak ve yerel ihtiyaçlarının karşılanmasında önemli görevleri vardır. Bu konuda yeni başkanımız bayrağı devraldığı yerden daha da ileriye taşıyacaktır. Bu noktada kendisine güvenimiz tamdır. Bir kez daha yeni görevinde başarılar diliyorum. Allah utandırmasın” dedi.

Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu’nun kendilerini ziyaret etmelerinden son derece mutlu olduklarını belirten Rize İl Genel Meclis Başkanı Muhammed Avcı; “Sayın Genel Müdürümüze teşekkür ediyorum. Büyüklerimizin bizleri ziyaretleri görevimizdeki motivasyonumuzu daha da arttırmaktadır. Bize verilen bu görevi aldığımız noktadan daha ileriye taşımak, vatandaşımıza hizmette bir adım daha ileriye götürme gayreti içerisinde olacağız.” Dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI