Sütlüoğlu Pazar'da Müjde verdi.

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Eski Rize Milletvekili Lütfü Çırakoğlu, Ak Partı Pazar İlçe Bşk. Sabri Aydoğdu, Muhtarlar ve Pazar Halkının katılımıyla Hür Muhtarla derneğinde bayramlaşm

YÖREDEN HABER 7.10.2014 17:30:58 122 0
Sütlüoğlu Pazar
Hür Muhtarlar Derneği Basın sözcüsü Mustafa Balmuk'un açıklamalarında' Çaykur Genel Müdürümüz Sayın İmdat Sütlüoğlu Pazar'a modern bir fabrika yapılacağını, önümüzdeki yıl için çaykura yaklaşık 5 bin kişi istihtam edileceğini, Pazar'da yükleme konusunda yaşanan sıkıntının önümüzdeki çay kampanyasında yaşanmayacağnı, özel sektörün çay alımlarındaki fiyat politikası vatandaşların mağdur olmaması için çalışmalarımızın devam ettiği şeklinde açıklamalar yapmış olup, çay üreticisine güzel müjdeler vermiştir.

Biz Pazar Hür Muhtarlar Derneği olarak derneğimizi ziyaret ettikleri için bütün katılımcılara teşekkür ediyoruz. Bütün Muhtar arkadaşlarım adına memnuniyetimizi ifade etmek istiyorum. Hür Muhtarlar Derneği olarak Pazarımız için elele verip çalışmalarımız devam edecektir'dedi.
Balmuk Ayrıca tüm Pazar halkın da bayramını kutluyoruz açıklamalarında bulundu. 









Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI