Sütlüoğlu Pazar Fabrikalarında inceleme yaptı

2014 yılı yaş çay sezonunun başladığı günden itibaren fabrikalardaki denetimlerine ara vermeden devam eden Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu “kaliteli ürün yapacaksan öncelikle hammaddenin kaliteli olması gerekir” dedi.

YÖREDEN HABER 13.07.2014 14:34:47 40 0
Sütlüoğlu Pazar Fabrikalarında inceleme yaptı
Fabrika gezilerine Genel Müdür Yardımcıları Dr.Turgay Turna, Süleyman Pınarbaş ve İşletme Üretim Daire Başkanı Sadullah Afacan ile birlikte doğu bölgesindeki fabrikalarda devam eden Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu fabrika ziyaretlerinin sezon boyunca devam edeceğini ve eksik görülen konularda gerekenin yapılacağını belirterek; “Fabrikalarımızı gezmeye ve incelemeye devam ediyoruz. Bugün de doğu bölgemizdeki Hopa, Arhavi, Kemalpaşa, Fındıklı, Ardeşen, Işıklı, Pazar ve Kirazlık Fabrikalarımızı ziyaret ettik. Fabrikalarımızı denetliyoruz. Hammaddenin kaliteli olup olmadığı bizim için çok önemli. Öncelikli olarak ona bakıyoruz ve tabii ki diğer hususlara da imalatla ilgili diğer konuları da inceliyoruz. Buna göre raporlarımızı arkadaşlarımızla beraber tutuyoruz.” Dedi

Kaliteli üretim için kaliteli hammadde gerektiğini vurgulayan Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu bu konuda hem ÇAYKUR çalışanlarının hem de üreticilerin bilinçli olmaları gerektiğini söyledi. Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu; “Bu incelemelerimiz aralıksız devam edecek. Daha evvelde söylediğim gibi kalite olmazsa olmazımızdır. Kalite de ancak hammaddenin kaliteli olması ile mümkündür. Bunu ÇAYKUR çalışanlarının da idrak etmesi, üreticinin de idrar etmesi gerekiyor. Hammadde kaliteli olmazsa kalitesiz hammaddeden fabrikalarımızda kaliteli çay yapmamız hiç mümkün değil. Bunu mutlaka hep beraber sağlamak zorundayız.” Dedi.

 





Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI