Sütlüoğlu Kendirli Belediyesine destek sözü verdi

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu beraberinde Genel Müdür Yardımcısı Dr.Turgay Turna ve İşletme Üretim Dairesi Başkanı Sadullah Afacanlar ile birlikte 30 Mart mahalli idareler seçiminde Kendirli Belediye Başkanı seçilen Alaettin Se

YÖREDEN HABER 10.07.2014 15:07:30 19 0
Sütlüoğlu Kendirli Belediyesine destek sözü verdi
Daha önce birkaç kez istememize rağmen hayırlı olsun ziyaretinizi bugün gerçekleştirebildiklerini belirten Genel Müdür Sütlüoğlu, değişimin belediye binasından şimdiden başladığını, inşallah en kısa zamanda bu güzel değişim Kendirli sokaklarına da yansıyacağını söyledi. Genel Müdür Sütlüoğlu ‘’ Kendirli Belediye Başkanı Alaettin Beyi ziyaret ettik. Kendisini tebrik ediyorum, Allahtan hayırlı başarılar temenni ediyorum. Daha önce bir iki kez gelmek istedik ancak kendileri il dışında olduğu için ziyaretimiz bugüne nasipmiş. Hemen girişimizle beraber makam katında güzel değişiklikleri fark ettik, inşallah kısa zamanda Kendirlide de güzel değişiklikler, güzel hizmetler yapar. Bu konuda bizimde yapabileceğimiz şeyler olursa destek babında tabi ki bizde bunları seve seve yapacağız. Kendilerine başarılar diliyorum. Allah mahcup etmesin, hayırlı hizmetler nasip etsin. ‘’ dedi.

Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu’nun ziyaretlerinden dolayı son derece mutlu olduklarını belirten Kendirli Belediye Başkanı Alaettin Serdar; “Sayın Genel Müdürümüzün bizleri özellikle bu bereket ve feyzi bol olan Ramazan ayında ziyaret etmiş olmasından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Daha önce il dışında olmam dolayısıyla gelememişlerdi. Ama Ramazan ayında ziyaret daha anlamlı oldu. Genel Müdürümüze biz Genel Müdür edasıyla değil, bizim ağabeyimiz, kardeşimiz gözüyle baktığımız bir büyüğümüzdür. Bizlere verdikleri destekten ve bu ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI