Sütlüoğlu Gaziantep'te

Geçtiğimiz hafta sonu Türkiye genelinde çayın pazarlanması ile görevli ÇAYKUR yetkilileri, ÇAYKUR Bölge Müdürleri, ÇAYKUR Bayileri, satış temsilcileri ÇAYTAŞ yetkilileri ile birlikte Gaziantep’te bir toplantı gerçekleştiren Çaykur G

YÖREDEN HABER 12.06.2014 14:41:45 15 0
Sütlüoğlu Gaziantep
Gaziantep Valisi ve aynı zamanda Eski Rize Valisi olan Erdal Ata ve Büyük Şehir Belediye Başkanı eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’le bir araya gelen Genel Müdür Sütlüoğlu, Gaziantep’te olmaktan, eski dostları görmekten son derece mutlu olduğunu söyledi.

Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu; “Sayın bakanımızla bir dönem birlikte çalıştık. Sayın valimiz bizim eski unutulmaz valilerimizden. Rize’de çok güzel hizmetleri oldu. Rizeliler Sayın Valimizi unutmadılar. Gaziantep’te çok güzel hizmetleri olduğunu biliyorum. Sayın bakanımızın çok çok güzel hizmetleri oldu bakanlık döneminde. İnşallah Gaziantep’te büyük şehir belediye başkanlığı döneminde de çok güzel hizmetleri olacaktır inanıyorum. Gaziantep’te bayiler toplantımızı yaparken değerli dostlarımızı da ziyaret etmeyi amaçlamıştık.” Dedi.
ÇAYKUR’u bir dünya markası yapmak için çalıştıklarının altını çizerek, bölgede de daha önceden olduğu gibi Türk Çayı içirmek için bir çok proje geliştirdiklerini ve bu projeleri uygulamaya koyduklarını belirten Genel Müdür Sütlüoğlu; “Gaziantep’imiz örnek bir ilimiz. Kendi gücü ile bağımsızlık savaşı veren bağımsızlığını kazanan bil hallede ekonomik bağımsızlık savaşını vererek devlet desteği olmadan bu savaşı kazanan örnek bir ilimiz. Biz buradan bayilerimize ve kendi teşkilatımıza da bir mesaj vermek istedik. Güney doğu bizim çayımızın az satıldığı bir bölge inşallah bu bölgede eskiden olduğu gibi yine çaylarımızın satılması konusunda gayretlerimiz çalışmalarımız devam ediyor. ÇAYKUR olarak bir dünya markası olmaya çalışıyoruz. Bunun için kaliteye önem veriyoruz. Pazarlamaya önem veriyoruz.”
Bölgede eskiden Türk Çayının tüketildiğini ancak şuanda Gaziantep’te çay satılamamasına karşın ÇAYKUR’un soğuk çayı olan DiDi’nin ise bölge insanı tarafından çok sevildiğini ve satışlarının iyi olduğunu belirten Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu; “Henüz çayımız çok satılmıyor ama Didi’miz çok güzel satılıyor. İnşallah bununla birlikte buna paralel çayımızda satılacak. Geçen sene Gaziantep ve Diyarbakır’da pilot çalışmalar yapmıştık. Bu sene bütün bölgeyi kapsayacak şekilde daha kapsamlı çalışmalar başlattık. Yani burada biz çayımızı mutlaka satacağız. Bunda kararlıyız. Bizim çayımız üzerine kar yağan haşere içermeyen tek çaydır. Kaçak çaylarda maalesef 30-40 çeşit te kadar haşereler var çok yoğun haşere zehri kullanıyorlar. Başka kimyasallardan da kullanıyorlar ve sağlığa çok zararlı unsurlar içeriyor. Biz bölge insanımızın, kardeşlerimizin sağlığı açısından da bunu bir milli bir görev olarak ta yapıyoruz. İnşallah hep beraber Sayın Valimizin, Sayın Başkanımızın da desteği ile bu bölgede iyi sonuçlar alacağımıza inanıyoruz. Biz kendilerini Rize’mize de davet ediyoruz. Kendilerini Rize’mizde ağırlamak istiyoruz.”

30 Mart Mahalli idareler seçiminde Gaziantep Belediye Başkanı seçilen eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ÇAYKUR’un bir dünya markası ve milli içecek olduğunu belirterek gerekli desteğin verileceğini ve Ortadoğu’ya açılacak kapının Gaziantep olabileceğini belirtti. Başkan Fatma Şahin; “Bende bakanımıza Genel Müdürümüze, mesai arkadaşlarına ve mesai ekibine memleketimize hoş geldin diyorum çok teşekkür ediyorum. Şehrimizde ağırlamaktan çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Hamdolsun şehrimiz her geçen gün değişiyor ve gelişiyor. Özellikle ÇAYKUR gibi dünya markası olan bizim milli içeceğimiz olan çayın her geçen gün daha kaliteli bir şekilde bütün dünyaya hizmet etmesinde Sayın Genel Müdürümün vizyonu, ufku ve yönetimi çok önemli. Ayrıca Rize ve o bölgenin topraklarının bereketi, verimi, insanı çok önemli hepsi bir araya geldiği zaman da çok güzel bir başarı hikâyesi oluşuyor. Çok güzel çalışmalar ortaya çıkıyor. Bir taraftan çayı iyi üretmek, iyi bir şekilde de bunun satışını yapmak gerekiyor. Bu bakımdan da bizim şehrimiz bu konuda ev sahipliği yapacak buradaki Ortadoğu pazarı açısından da baktığınız zaman da önemli bir merkez. Biz de hem ÇAYKUR’un hem Genel Müdürümüzün ve ekibinin bundan sonraki süreçte de hem şehrimizde hem bölgede hem de dünyada yükselen bir marka olarak devam etmesi için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Bütün Rizeli hemşerilerimize sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.” Dedi.
Ziyarete ev sahipliği yapan eski Rize Valisi ve şuanda Gaziantep Valisi olan Erdal Ata ziyaretten ve ÇAYKUR’un yapmış olduğu çalışmalardan dolayı çok mutlu olduğunu söylerken Rize’nin kendisi için ayrı bir yeri olduğunu belirtti. Vali Erdal Ata; “Sayın Genel Müdürümüz, eski bakanımız ilimizi ve valiliğimizi ziyaret etmesinden dolayı mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Benim Rize’de valilik yaptığım süreçte Sayın Genel Müdürü’müz o zaman Ardeşen Belediye Başkanımdı çok güzel bir çalışma ortamımız vardı. İş birliği yaparak Ardeşen’imize ilimize neler kazandırabiliriz konularından güzel çalışmalar yapıldı. Daha sonra kendisi milletvekilliği ve bakanlık yaptı. Arkasından ÇAYKUR Genel Müdürü olarak ülkemize hizmet etmeye gayret ediyor. Çok güzel hizmetler yaptığını basından izliyoruz. İlimizde ÇAYKUR bayiler toplantısı yapılmış. Kendilerine ilimizi tercih ettikleri için teşekkür ediyorum çalışmalarında başarılar diliyorum. Rize’nin benim gönlümde ayrı bir yeri var. Tüm Rizeli vatandaşlarıma selamlarımı, sevgilerimi, saygılarımı iletiyorum.”
Dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı