Sütlüoğlu çıkan haberlere sert tepki gösterdi

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Çaykur ile ilgili yapılan haberlerin asılsız ve yalan olduğunu ifade ederek, yapılan haberlerin başarıdan rahatsız olan insanların ürünü olduğunu söyledi.

YÖREDEN HABER 10.10.2014 21:27:26 71 0
Sütlüoğlu çıkan haberlere sert tepki gösterdi
Çaykur Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu ile ilgili haberlerdeki iddiaların son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a twitter üzerinden aktarılmasının ardından, düzenlenen basın toplantısında kendisine sorulan sorulara Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu; “Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Onlar istediklere yerlere aktarsınlar bu iddialarını. Biz soğan yemedik ki ağzımız koksun. Bir endişemiz yok” dedi.


Çaykur ve çayın altın dönemini yaşadığını belirten Sütlüoğlu, “Başarıdan ve halkın mutluluğundan rahatsız olan insanların halet-i ruhiyesini iyi okumak lazım. Burada herkes Çaykur’u ve şahsımı methediyor. Her yerde teşekkürler alıyorum. Bir takım kişiler bunlardan rahatsız oluyorlarsa, neden rahatsızlık duyduklarını onlara sormak gerekiyor” ifadelerini kullandı.

7 DEFA KİŞİLİK HAKLARIMIZA SALDIRILDI

İnternet sitesinde yazılan iddiaları sorduğumuz Sütlüoğlu, “Yalan yanlış konuşulan, aslı astarı olmayan, sabahtan kalkanın rüyasında gördüğü her şeyle ilgilenemeyiz. Bu tür yalan ve iftira dolu haberleri adli mercilere götürüyoruz. 7 defa kişilik haklarımıza saldırıldığı için bizim lehimize, malum sitenin aleyhine karar verildi. Ardından da sitenin erişimi durduruldu. Trabzon mahkemesine bir itirazları olmuş ama o itiraz da reddedilmiş bildiğimiz kadarıyla. Kimsenin, bir başkasının onuruyla, şahsiyetiyle oynamaya hakkı yok. Gazeteci de olsun, ne olursa olsun. Gazetecilik her şeyi yapma hakkı vermez insana. Gazeteci midirler, değil midirler o da ayrı bir konudur. Nasıl sıradan bir şahıs bir başkasına iftira yapamazsa ve karşılığını da yasal çerçevede görürse, bunu bir medya mensubu da görür, başkası da görür” dedi.

YASAL BİR ZORUNLULUĞU YAPTIK

Genel Müdürlük binasına yapılan asansör ile ilgili de açıklamada bulunan Sütlüoğlu, “Asansör yaptık bunu inkar etmiyoruz ve bütün katlara hizmet ediyor. Onların yazdığı gibi sadece başkanlık makamına hizmet etmiyor. Hatta çatıya da çıkıyor. İleride biz çatıyı da sosyal amaçlı düzenleyeceğimiz için, asansörü çatıya da çıkardık. Ayrıca o asansör, mevzuat gereği sakatlar için yapılması gereken bir asansördür. Bütün kamu kurumları özürlüler için böyle asansör yapıyorlar, yapmak zorundadırlar. Biz bir yasal zorunluluğu da yerine getirmiş olduk. Bunu farklı şeylere çevirerek, farklı noktalara taşımanın bir maksadı yok. Bunlar asılsız iddialardır ve mahkemeler de bunların asılsız ve yalan olduğunu, kişilik haklarına tecavüz mahiyetinde olduğunu 7 defa tescilledi. Ve sonunda site kapatıldı ve bir site kolay kapatılmıyor” şeklinde konuştu. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI