STRATEJİK PLANLAMA KURUL TOPLANTISI

DOKAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ile 10 Üniversitenin oluşturduğu Dokap Bölgesi Üniversiteler Birliği (UNİDOKAP)Stratejik Planlama Kurulu Toplantısı Başkanlığımızın toplantı salonunda gerçekleşti.

YÖREDEN HABER 3.05.2017 14:40:47 16 0
STRATEJİK PLANLAMA KURUL TOPLANTISI

DOKAP Başkanı ve DOKAP Bölgesi Üniversiteler Birliği Üst Kurul Üyesi Ekrem YÜCE, DOKAP Bölgesi Üniversiteler Birliği Stratejik Planlama Kurulu Başkanı ve KTÜ. Rektör Yardımcısı Asım ÖREN, DOKAP Bölgesi Üniversiteler Birliği Genel Sekreteri Ali Haydar DOĞU ve DOKAP Bölgesi üniversitelerinin rektör yardımcıları, DOKAP İdaresi ve UNİDOKAP koordinatörleri ile temsilciler katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Dokap Başkanı Ekrem YÜCE ; “Dokap olarak, Üniversiteler Birliğimiz ile bölgemizin çok daha nitelikli projelere ev sahipliği yapmaya yönelik birliğimiz daha güçlü, bir şekilde devam edecektir.Bu kapsamda Dokap Üniversiteler Birliği ilerleyen dönemlerde Dokap Eylem Planı çerçevesinde akademik birikimlerin projelerimize yansımasıyla daha etkin bir kalkınma sürecini yakalayacağız. Üniversitelerimiz ile karşılıklı fikir alışverişimiz ve istişaremiz devam edecektir. ”dedi.

Ardından DOKAP Üniversiteler Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Tolgahan KÖKEN, DOKAP Eylem Planı ve DOKAP Üniversiteler Birliği çalışma grupları hakkında teknik bir sunum gerçekleştirdi.

HABER: B.ALİ KAVALCI


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI