Siyasiler, Bürokratlar ve STK'lar kermeste buluştu

Ahmet Mesut Yılmaz Okulu yararına kermes düzenlendi.

YÖREDEN HABER 25.03.2014 16:25:07 121 0
Siyasiler, Bürokratlar ve STK

CENGİZ YILDIRIM 
Pazar’da Ahmet Mesut Yılmaz Okulu Aile Birliği tarafından düzenlenen kermesin geliriyle okula bir kütüphane yapılacağı belirtildi. Bugün okul bahçesinde düzenlenen kermese Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Belediye Başkanı Ahmet Basa, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenci velileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Birbirinden güzel ev yapımı tatlı ve pasta çeşitlerinden bir demet sunulan kermesten elde edilecek gelir ile okula yeni bir kütüphane kurulacak.



Okul Aile Birliği başkanı Muhammet Bal, kermesle ilgili Pazar53 kamerasına yaptığı açıklamada, “Okulumuza yapacağımız kütüphane için katkı olması amacıyla bir kermes düzenledik. Bütün veliler el ele verdik ve bugün başta Kaymakamımız olmak üzere ilçemizin ileri gelenlerinin de katılımlarıyla bu kermesimizi açtık. Destek veren, katılan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu arada kermes en çok okulun minik öğrencilerini mutlu etti. Okul bahçesinde kurulan stantlardaki birbirinden güzel tatlı ve pastalardan tabaklarına doldurup bir köşede ağız tadıyla atıştıran miniklerin mutlulukları görülmeye değerdi.

Kermesin kendilerini mutlu ettiğini söyleyen minikler, katkı yapanlara teşekkür ederken, veliler de kermese destek sağlayanlara duydukları minneti dile getirerek, elde edilecek gelirle açılacak kütüphanenin hayırlı olmasını dilediler.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI