SGK haftası kutlanıyor

14-20 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına çelenk sunulmasının ardından SGK Rize İl Müdür Vekili Asım Ay, müdür yardımcıları ile birlikte Vali Çakır’ı makamınd

YÖREDEN HABER 12.05.2014 16:37:51 15 0
SGK haftası kutlanıyor
Sosyal Güvenlik Haftasıyla ilgili Vali Çakır'a bilgi veren Ay, bilgilendirme amaçlı etkinliklere ağırlık vereceklerini söyledi.

Vali Çakır da, Sosyal Güvenlik Haftasında gerçekleştirilecek faaliyetler ile sosyal güvenlik konusunda toplumsal bilincin artmasının amaçlandığını belirterek, Sosyal Güvenlik Kurumumuz Türkiye'de son yıllarda en çok değişim gösteren kurumlarımızın başında geliyor. Bu da sosyal güvenlik alanında yapılan reformlardan kaynaklanıyor. Türkiye son 10 yılda ekonomik anlamda çok büyük başarılar elde etti ve dünya çapında çok önemli sonuçlar aldı, Sosyal Güvenlik Reformunu gerçekleştirdi.

Sosyal devlet anlamında SGK’nın birçok hizmeti olduğuna da değinen Vali Çakır, özellikle engelliye ve yaşlılara yönelik yapmış olduğu çalışmalardan dolayı tekrar SGK’ya teşekkür ediyor, haftanızı kutluyorum diyerek, başarılar diledi. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI