Şevki Yılmaz'dan Türkiye'nin Dünü, Bugünü, Yarını Konferansı

Rize Eski Milletvekili ve Rize Belediyesi Eski Başkanı Şevki Yılmaz Memur-Sen Rize Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen “Türkiye’nin Dünü, Bugünü, Yarını” konulu konferansla Rizelilerle buluştu.

YÖREDEN HABER 1.03.2016 15:50:05 66 0
Şevki Yılmaz
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konferans, İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde, Rize Valisi Ersin Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize İl Müftüsü İsmail Yalçın, Memur-Sen Rize Şube Başkanı Resul Usta, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Rize Eski Milletvekili
Yılmaz’ın konuşmasından önce Memur-Sen Şube Başkanı Usta ve Rize Valisi Yazıcı konuşmalarını gerçekleştirdi.

Protokol konuşmalarının ardından Rize Eski Milletvekili konferansına başladı. Türkiye’nin Osmanlı’dan Cumhuriyet’e, Cumhuriyet’ten bu güne geldiği aşamaları anlatan Rize Eski Milletvekili Yılmaz, darbe dönemlerinde yaşananları ve bunların ardından ortaya çıkan tablonun verdiği sonuçları dinleyicilerle paylaştı.

Türkiye’nin yaşadığı darbelerin nedenlerini sıralayan Rize Eski Milletvekili Yılmaz, ülkeyi milli ekonomiye, milli üretime, milli eğitime götürmeye çalışan liderlerin darbe ile alaşağı edildiğini vurguladı. Rize Eski Milletvekili Yılmaz konuşmasında insanları birlik beraberliğe, ahlaki değerlere ve İslam’ın kurallarına göre yaşamaya davet etti.

Konferans sonunda Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, sahneye gelerek Rize Eski Milletvekili Şevki Yılmaz’ı tebrik etti. Vali Yazıcı ise günün anısına Rize Eski Milletvekili Yılmaz’a Rize çayı ve Anzer balı hediye etti.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI