Şampiyonluk öncesi Vali Çakır'ı ziyaret ettiler

Amasya’da yapılan yarıfinal maçlarında gösterdiği üstün performans ile final maçlarında mücadele etme hakkı kazanan Şevket Yardımcı Ortaokulu Yıldız Kız Basketbol Takımı sporcuları Vali Nurullah Çakır’ı makamında ziyaret etti.

YÖREDEN HABER 23.04.2014 08:58:59 36 0
 Şampiyonluk öncesi Vali Çakır
Şevket Yardımcı Ortaokulu Yıldız Kız Basketbol Takımı 9-13 Nisan 2014 tarihleri arasında Amasya’da yapılan yarı final müsabakaları sonucunda rakiplerini geride bırakarak adını Türkiye Finallerine katılacak 8 okul arasına yazdırmayı başardı. Final müsabakaları 21-25 Mayıs tarihleri arasında Isparta’da yapılacak.

İl Millî Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül’ün de katıldığı ziyarette Vali Nurullah Çakır, ilimiz öğrencilerinin spor faaliyetlerinde de başarılı olmasından büyük memnuniyet duyduğunu belirtti. Vali Çakır, başarılı olan tüm öğrencileri ve öğretmenleri tek tek tebrik ederek; final karşılaşmalarına gidecek sporcularımıza Valiliğimiz tarafından gereken desteğin sağlanacağını söyledi.

Vali Çakır, başarılı sporcularımızın ziyaretinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasına denk gelmesinin de çok anlamlı olduğunu ifade etti.

Vali Çakır, Şevket Yardımcı Ortaokulu Yıldız Kız Basketbol Takımına, 21-25 Mayıs tarihleri arasında Isparta’da yapılacak final müsabakalarında başarılar diledi. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI