Şampiyonlar belli oldu

Türkiye Basketbol Federasyonunun 2013-2014 sezonu faaliyet programında yer alan ve 09 – 13 Nisan 2014 tarihleri arasında ilimiz Güneysu spor salonunda düzenlenen Yıldız Erkekler Anadolu Şampiyonası müsabakaları son buldu.

YÖREDEN HABER 14.04.2014 12:34:13 15 0
Şampiyonlar belli oldu
Güneysu Spor Salonunda oynanan final müsabakalarını Rize Ak Parti Milletvekili Hasan KARAL, Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, Güneysu Kaymakamı Gökmen ÇİÇEK, Güneysu Belediye Başkanı Halil TURAN, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK ile beraber takip ettiler.
Sekiz takımın beş gün boyunca kıyasıya mücadele etiği şampiyonada mutlu sona  Balıkesir Banvit Spor Kulübü ulaşırken, ikinciliği Mersin Genç Koleji, üçüncülüğü Tekirdağ Tredaş Spor Kulüpleri elde etti.
Yapılan Müsabakalar sonucunda turnuvaya katılan antrenörler tarafından;
En değerli oyuncu Mersin Genç Kolejinden Eray BOZDOĞAN, En iyi Forvet Mersin Genç Kolejinden Ugur BALLIKAYA seçilirken şiltlerini Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK tarafından verilirken, En iyi Guard Balıkesir Banvit’ten Süleyman SAVAŞ, En iyi  Pivot Balıkesir Banvit’ten Ruhat BOZYİĞİT, Şampiyonada sayı kralı Tekirdağ Tredaşdan Casim Batuhan TIRMIK olurken şiltlerini Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan tarafından taktim edildi.
Turnuvada üçüncülüğü elde eden Tekirdağ Tredaş Spor Kulübüne plaketini ve madalyalarını Rize Belediye Başkanı Reşat KASAP verirken, ikinciliği elde eden Mersin Genç Koleji Spor Kulübüne ödüllerini Güneysu Kaymakamı Gökmen ÇİÇEK tarafından verildi.
Şampiyonayı namağlup bitirme başarısını gösteren Balıkesir Banvit Spor Kulübüne ise kupa ve madalyasını Ak Parti Rize Milletvekili Hasan KARAL tarafından taktim edildi.
Yapılan müsabakalar sonunda Balıkesir Banvit ve Mersin Genç Koleji Spor Kulüpleri Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandı. 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı