Sadık Hür Yeniden Başkan oldu.

Pazar İlçesi Eğitim Üniversite Birimleri Araştırma ve Geliştirme Derneği 5.Olağan Kongresi Dernek bürosunda yapıldı.

YÖREDEN HABER 5.03.2016 16:05:13 144 0
Sadık Hür Yeniden Başkan oldu.
Dernek üyelerinin katıldığı kongrede Yapılan faaliyetler hakkında başkan Hür açıklamalarda bulundu. Ardından yapılan seçimlerde yönetim ve denetim üyeliğine seçilenler belirlendi.

Buna göre;
Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu.
Sadık Hür, Ahmet Basa, Turan Yüksek, Abdullah Uzun, Halit Savaş,
Denetim Kurulu üyeliğine ise
Hızır Tonyalı
Naci Güven
Varol Türkyılmaz
Seçildiler.

Derneğe üye olmak isteyenlerin üyelikleri kabul edildi.

Seçimlerden sonra açıklama yapan Başkan Sadık Hür şunları söyledi.

“Pazar da Üniversite Birimleri Derneği olarak 05.03.2016 Cumartesi günü(bugün) 2016 yılı yıllık olağan kongremizi yapmış bulunmaktayız. Pazarımıza, okulumuza ve ülkemize hayırlı olsun dileklerimiz sunuyorum. Dernek olarak yıllar içerisinde okulumuza her türlü desteği vermeye çalıştık. STK ların bize vermiş olduğu destekler ile okulumuzun ihtiyaçlarını gidermeye çalıştık. Türkiye’de birçok Üniversite olması münasebetiyle Rize’de de aynı yansımalar meydana geldi. Öğrencilerin tam kapasite ile gelmemesi bizi de bir şekilde etkiliyor. İlçemizde Kız Öğrenci Yurdunun bulunması kız öğrencilerimiz açısından olumlu olmasına rağmen, erkek öğrenci yurdumuzun olmaması olumsuzluk gibi ortada durmaktadır. Dolayısıyla da çok fazla erkek öğrencimiz gelemiyor. Bunların giderilmesi için Dernek ve STK lar olarak Üniversitemizi de bu işin için katarak gidermeye çalışıyoruz. Okulumuz çok güzel bir yerdedir. Herkesin görmesini istiyoruz. Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültemiz var. Yüksek Okulumuz var. Biz yetkilerden Dernek olarak ve STK lar olarak zaman zaman dile getirdiğimiz gibi Pazarımızın Ziraat alanında büyümesi ve gelişmesi için EKSPERLİK okulunun Pazar’a verilmesini istedik. Takipçisi olduk. Buradan bir kez daha aynı şekilde yetkililere sesleniyoruz. Eksperlik Okulunun Pazar verilmesini,  dernek olarak ve Pazar STK ları olarak talep ediyoruz” dedi.
Hür “ seçime katılan üyelerimize teşekkür ediyorum. Yeni müracaatların kayıtlarını da yaptık. Onlara da hayırlı olsun” diyerek sözlerini tamamladı.  



kaçkar53.com paylaşan: abuzun
Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI