RTEÜ'DE PROJE YAP PARAYI KAP

UYGULAMA REKABET YAPIYI ARTIRACAK

YÖREDEN HABER 29.07.2013 13:17:17 14 0
RTEÜ

 

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı, Üniversitenin öğretim elemanlarının yapacağı hem sosyal hem de teknik projelere teşvik imkânı sunuyor.

Öğretim elemanlarının yüzünü güldürecek olan uygulamada; yapılan çalışmanın desteklenebilmesi için söz konusu projenin en az panel aşamasına girmiş olması ve bunun bir göstergesi olarak da “Panel Sonuç Raporu” veya “Proje Değerlendirme Sonucu” belgesinin sağlanması gerekiyor. Panel aşamasına girmiş ve herhangi bir destek alamamış ya da destek almış projelerin başvuru sahiplerine (Proje yöneticisi veya Yürütücüsü) 6.000 TL ile 24.000 TL arasında teşvik veriliyor.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nin kadrolu veya sözleşmeli ve tam zamanlı öğretim elemanlarına verilecek olan sosyal ve teknik projelere yönelik teşvikler; TÜBİTAK veya AB tarafından yapılan resmi değerlendirme sonuçlarının ardından, sonraki ay kurul tarafından değerlendiriliyor. Teşvik miktarı panele alınmış fakat destek alamamış projeler ve desteklenmiş projelere göre değişiyor.

 

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı’nca başlatılan uygulama, bir yandan öğretim elemanları tarafından yeni projeler üretilmesini teşvik ederken bir yandan da 2013 yılını proje yılı olarak ilan eden Üniversitede, proje üretme konusundaki mevcut rekabetçi yapıyı daha da artıracak.

    

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI