RTEÜ’de 9. Spor Şöleni Kupa Töreni Coşkusu

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığınca bu yıl 9.su düzenlenen Spor Şenlikleri, kupa töreni ile sona erdi.

YÖREDEN HABER 9.06.2014 15:59:30 27 0
RTEÜ’de 9. Spor Şöleni Kupa Töreni Coşkusu
Büyük mücadelenin yaşandığı spor müsabakalarında dereceye girenler için geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Üniversitenin Kapalı Spor Salonunda ödül töreni gerçekleştirildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Sağlık Kültür Daire Başkanı Adnan Er açılış konuşması yaptı. Er: “Bu yıl yaklaşık iki ay süren spor şölenimizi başarıyla tamamladık. Bu kadar yoğun bir program içerisinde sporcularımızın göstermiş olduğu centilmence davranış dolayısıyla teşekkür ederim. Tüm sporcularımızı kutluyorum.” dedi.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman ise törende yaptığı konuşmada: “Bu tür etkinliklerin öğrencilerimiz ve personelimiz için, birlik, beraberlik, dayanışma ve aidiyet duygusunu geliştirme anlamında çok önemli olduğuna inanıyorum.” ifadelerini kullandı. Rektör Prof. Dr. Karaman, 9. su tertip edilen spor şöleninin problemsiz bir şekilde tamamlanmasından dolayı mutluluk duyduğunu belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti, tüm sporcuları da kutladı.

Konuşmaların ardından ilk olarak Türkiye Üniversiteler Arası Boks Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olan Cem Karlıdağ ve Erzincan’da düzenlenen 2.lig grup müsabakalarında 3. lüğü elde eden Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı ile takım antrenörlerine ödülleri verildi.

Törende dereceye giren; Eğitim Fakültesi 13, Su Ürünleri Fakültesi 2, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 6, Tıp Fakültesi 1, Fen Edebiyat Fakültesi 1, Yabancı Diller Yüksekokulu 1, Turgut Kıran Denizcilik Yüksekokulu 2, İlahiyat Fakültesi 2, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 14, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu 4, Fındıklı Meslek Yüksekokulu 2, Sağlık Yüksekokulu 2 ve Rektörlük Birimi 6 ödül aldı.

13 branşta 66 takımın katıldığı 160, ferdi mücadelelerde ise 68 kişinin yarıştığı müsabakalara yaklaşık 1000 dolayında sporcu (üniversite personeli ve öğrencileri) katıldı. 




Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI