RTEÜ Üniversitesinde 4. Doka Paydaş Toplantısı Gerçekleşti

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) öncülüğünde gerçekleştirilen “Girişimcilik Ekosisteminin Geliştirilmesi” konulu toplantıların dördüncüsü, 18 Nisan 2019 Perşembe günü RTEÜ Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi

YÖREDEN HABER 20.04.2019 16:28:20 12 0
RTEÜ Üniversitesinde 4. Doka Paydaş Toplantısı Gerçekleşti

Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan YILMAZ’ın katıldığı toplantıya, Üniversitenin Teknoloji Transfer Ofisi yetkilileri, RTEÜ - Tomurcuk Ön Kuluçka Merkezi yöneticileri ve öğrencileri, Karadeniz Teknik Üniversitesi TTO Yetkilileri, TİM TEB yetkilisi, Giresun TTO yetkilileri, DOKA yetkilileri ve akademisyenler katıldı.

Toplantı öğleden önce ve öğleden sonra olmak üzere iki farklı oturumda Üniversite Rektörlük Toplantı Salonlarında gerçekleştirildi. Öğleden önceki oturumlarda yetkililer Tomurcuk Ön Kuluçka Merkezi’ni ziyaret edip burada yer alan öğrenciler ve mentör akademisyenler ile bir araya gelerek tecrübe paylaşımı gerçekleştirdiler.

Öğleden sonra yapılan geniş kapsamlı toplantıda Ön Kuluçka Merkezimizde yer alan öğrencilerimiz yaptıkları çalışmalar ile ilgili sunumlar gerçekleştirdi. Daha sonra, bölgeye yönelik planlanan mentör havuzu için hazırlanan yazılım üzerinde görüş alışverişi yapıldı.

DOKA gündem maddelerinden Teknik Destek Kapsamındaki Eğitim başlıklarının belirlenmesi, güdümlü proje taslaklarının konuşulması ve yurtdışında yapılacak TTO ziyaretleri konusunda planlamaların yapılmasının ardından bir sonraki toplantının DOKA ev sahipliğinde gerçekleştirilmesine karar verildi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı