RTEÜ' ü Rektörü Karaman 'Kararlılıkla Bu Süreci Tamamlayacağız'

Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN: “İsmini taşımanın büyük onur ve gururunu yaşadığımız Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi olarak, Sayın Cumhurbaşkanımızın her zaman yanında yer alan bir üniversiteyiz

YÖREDEN HABER 23.07.2016 10:04:24 22 0
RTEÜ
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Fethullahçı Terör Örgütü’nün darbe kalkışmasının ülkemizin geleceğini yok etme amacıyla gerçekleştirildiğini hatırlatarak bu haince saldırıyı lanetlediğini, darbe kalkışmasının ülkemizin askeri, emniyet ve aziz milletimizin feraseti ile bozguna uğratıldığını ifade ederek söz konusu terör örgütünün üzerine bundan önce olduğu gibi yine kararlılıkla gidilmesi vurgusunu yaptı.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN: “İsmini taşımanın büyük onur ve gururunu yaşadığımız Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi olarak, Sayın Cumhurbaşkanımızın her zaman yanında yer alan bir üniversiteyiz. Ülkemizi bir kanser gibi saran bu hain terör şebekesinin sökülüp atılması için gereken tüm adımları tereddüt etmeden atmaktayız. Ülkemizin 2023 vizyonu ve hedeflerinden sapmadan birlik ve bütünlük içinde daha güzel günlere erişeceğine inancım tamdır.“ diye konuştu.

Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek kadroları yetiştiren eğitim kurumları olarak bugün sorumluluklarının dünden daha ağır olduğunu dile getiren Rektör Prof. Dr. KARAMAN “Değerlerine bağlı, omurgası sağlam, aklını satmamış analitik düşünen gençler yetiştirmek boynumuzun borcudur” ifadelerini kullandı.
Soruşturma çerçevesinde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde şu ana kadar 2 profesör, 7 doçent,9 yardımcı doçent, 4 öğretim görevlisi, 3 araştırma görevlisi olmak üzere 25 akademisyen ve 4 idari personelin açığa alındığını hatırlatan Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN: “Hassas ve adil olarak sürdürdüğümüz çalışmalarımıza hızla ve titizlikle devam edeceğiz. Kararlılıkla bu süreci tamamlayacağız. Ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi Rize’den ve ülkemizin yarınlarını yetiştiren Üniversitemizden de bu yapıyı temizleyeceğiz.” diye konuştu.

Ülkemizin tüm dinamiklerinin el ele vererek kararlılık içerisinde bu süreci başarıyla tamamlayacağını belirten Rektör Prof. Dr. KARAMAN, küresel güçlerin güdümündeki FETÖ ve diğer hain terör örgütlerinin temizlenmesi için her şeyin yapılacağını söyledi.



 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı