RTEÜ Maviyemiş Merkezine Araç Desteği

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah DEMİRCAN ve Kasımpaşa Spor Kulübü Başkanı Hasan Hilmi ÖKSÜZ tarafından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Maviyemiş Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne, çift kabinli bir arazi aracı kazandırıldı.

YÖREDEN HABER 14.11.2014 16:11:46 209 0
RTEÜ Maviyemiş Merkezine Araç Desteği
Üniversitenin Senato Toplantı Salonu’nda tertip edilen araç teslim törenine; Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. İstiklâl Yaşar VURAL, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan EFE, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah DEMİRCAN, Kasımpaşa Spor Kulübü Başkanı Hasan Hilmi ÖKSÜZ, Üniversitenin Genel Sekreteri Adnan ER ve idari amirler katıldı.

Törende bir konuşma yapan Rektör Vekili Prof. Dr. İstiklâl Yaşar VURAL, rekabet gücünü artırmada son derece önem taşıyan Üniversitelere, şehrin tüm dinamiklerinin destek vermesi gerektiğini söyledi. Rize’nin önemli bürokratlar yetiştiren bir şehir olduğunun altını çizen Prof. Dr. İstiklâl Yaşar VURAL: “Atılan bu adım, gerek bürokratların kente üniversite kültürünün yerleşmesine katkıda bulunması gerekse Üniversitemizin alt yapısını geliştirmesi açısından son derece önemlidir.” dedi.

2010 yılında kurulan, 2011 yılında açılışı yapılan ve maviyemiş konusunda halen Rize merkeze bağlı Sütlüce köyünde aktif olarak faaliyetlerini yürütmekte olan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Maviyemiş Uygulama ve Araştırma Merkezinin yakın gelecekte daha da ileri düzeyde araştırmalar yapacağına inandıklarını ifade eden Üniversitenin Rektör Vekili Prof. Dr. İstiklâl Yaşar VURAL, konuşmasını, Üniversitenin bir ihtiyacının daha karşılanmasına vesile olan herkese teşekkür ederek tamamladı.

Yöneticilerin görevinin hizmeti çoğaltmak olduğunun altını çizerek memleketinin önemli bir değerine katkı sağlıyor olmanın heyecan ve mutluluğunu yaşadığını belirten Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah DEMİRCAN, kendisi için anlam dolu bir gün olduğunu söyledi. Kalkınmanın yerelden başladığını hatırlatan DEMİRCAN, Rize’nin gelişmesine yönelik her çalışmanın içinde yer almaya hazır olduklarını kaydetti.
Kasımpaşa Spor Kulübü Başkanı Hasan Hilmi ÖKSÜZ, Rize’ye hizmet ediyor olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek Üniversitemize gelecekte de ciddi destek sağlayacaklarına inandıklarını söyledi.

Karşılıklı imzaların atılmasının ardından Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah DEMİRCAN ile Kasımpaşa Spor Kulübü Başkanı Hasan Hilmi ÖKSÜZ’e Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. İstiklâl Yaşar VURAL tarafından teşekkür plâketleri takdim edildi. Tören sonunda Rektörlük Binası önünde araç teslimi yapıldı.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI