Rizeyi Türkiye Şampiyonasında Çamlıhemşin Temsil edecek

Rizeyi Türkiye Şampiyonasında Çamlıhemşin Temsil edecek

YÖREDEN HABER 16.02.2020 15:11:15 77 0
Rizeyi Türkiye Şampiyonasında Çamlıhemşin Temsil edecek

Ali Akyıldız

PAZAR-2019-2020 sezonu okul sporları faaliyet programında yer alan gençler ve yıldızlar grup müsabakaları 23 ilden yaklaşık 400 sporcu, antrenör ve idarecinin katılımıyla, Rize Pazar'da sona erdi.

“2019-2020 Sezonu Okul Sporları Faaliyetinde yer alan DART Grup Müsabakalarında Erzincan'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılmayı kazanalar belli oldu.

Rize’yi temsil eden Çamlıhemşin çok programlı Anadolu Lisesi şampiyon oldu. Mart ayında Erzincan’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılmayı elde etti.

İlçe Müdür Halil Kaya turnuva sonunda yaptığı açıklamalarda; “İlçemizde dört gün süren DART Grup müsabakaları 16.02.2020 Pazar (bugün) sona erdi” dedi.

Pazar ilçesi olarak çok güzel bir organizasyona ev sahipliği yapmanın mutluluğunu taşıdık” söyleyen Kaya, İlçemize bu organizasyona katılmak üzere 400 sporcu ve antrenör geldi. İlçemizi tanıtma fırsatı bulduk. Güzel ilçemiz Pazar’ın reklamını yapma fırsatı bulduk. Bu tip turnuvaların ilçemiz açısından çok yararlı olduğu bilincindeyiz. Yaklaşık 23 ilden gelen sporcularımız burada kıyasıya mücadele ettiler. Kızlar Genç Grup kategorisinde Türkiye’yi temsil edecek takımlarımızdan biride Rize ilimizin Çamlıhemşin ilçesi ilçesinden Çok Programlı Anadolu Lise ’si 1.nci oldu. İlimizi temsil edecek olan takımımızı Pazar’daki turnuvalar sonucunda göndermenin de gururunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Gelen misafirlere çok güzel anılar yaşatmaya çalıştık diyerek sözlerini dile getiren İlçe Müdürü Kaya “ Gelen misafirler ilçemizden çok onurlu bir şekilde ayrılıyorlar. Güzel anılar biriktirerek gidiyorlar. Gelen tüm takımlara teşekkür ediyorum. Ayrıca İlçemizin göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı da herkese teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI