RİZE’YE DEĞER KATANLAR

Sayın Hanife Yazıcı Hanımefendi, Öğretmenler Günü dolayısıyla Rize Merkezde bulunan İstiklal İlkokulu’nun en kıdemli öğretmenlerinden Huri Şengül, Orhan Kasarcı, İlyas Uzunhasanoğlu ile Ömer Demirkan’ı ziyaret etti.

YÖREDEN HABER 25.11.2014 14:21:13 80 0
 RİZE’YE DEĞER KATANLAR
Rize merkez ve mahallelerinde görev yapan öğretmenleri ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlamak istediklerini kaydeden Sayın Hanife Yazıcı, “Öğretmenlik, en onurlu mesleklerden biridir. Yetiştirici, öğretici kimliğiyle yeni kuşaklara kendilerini anlatabilmeyi öğreten, kişiliklerin oluşmasına ve gelişmesine yardımcı olan öğretmenler, üstlendikleri bu ulvi görev nedeniyle toplumların yaşamında her zaman özel ve saygın bir konum edinmişlerdir ” dedi.

Yıllarca öğretmenlik yapmış başarılı Öğretmenlerimiz ise, Sayın Valimizin değerli eşleri Sayın Hanife Yazıcı Hanımefendi’nin ziyaretinden dolayı çok duygulandıklarını ifade ederek, Hanımefendiye duyarlılığından dolayı teşekkür ettiler. Ziyaret sırasında, öğretmenlik mesleğini severek yaptıklarını söyleyen Öğretmenlerimiz, öğrencileri çocukları gibi gördüklerini belirterek, “ Yetiştirdiğimiz çocuklar bugün hala arayıp hatırımızı sorarlar” şeklinde konuştular.
 Öğretmenler günü dolayısıyla öğretmenlere duyulan saygı ve sevgiyi göstermek amacıyla yapılan ziyarette konuşan Sayın Yazıcı, “ Siz tüm Rize toplumu için önemli bir rol modelsiniz. Öğretmenlerimize çok şey borçluyuz. Çünkü geleceğimizin güvencesi çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerimiz.  Tüm öğretmenlerimizi şükranla anıyorum. “diye konuştu.

 Öğretmenler Günü’nde, Rize’nin eğitimine çok büyük değerler kazandıran isimlerle birlikte olmaktan büyük gurur duyduğunu belirten Sayın Hanife Yazıcı Hanımefendi “Sizlere emeklerinizden dolayı teşekkür ederiz. İyi ki sizin gibi değerlere sahibiz” dedi. 

Sayın Hanife Yazıcı Hanımefendi Ortapazar İlkokulu ile Merkez Halk Eğitimi Merkezindeki öğretmenlerimizi de ziyaret ederek bu özel günlerini kutladı.

 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı