Rize'ye 5 yıldızlı otel şart

Vali Ersin Yazıcı, yeşilin her tonunu barındıran Rize, doğal güzelliğiyle ziyaretçilerini de kendine hayran bırakıyor

YÖREDEN HABER 23.09.2014 14:28:13 11 2
Rize
Turizmin alt yapısı olarak adlandırılan, ulaşım ve yatak kapasitesi noktasında çalışmaların yürütüldüğünü anlatan Vali Ersin Yazıcı, Rize için 5 yıldızlı bir otelin şart olduğunu söyledi.


Vali Yazıcı, “Rize’ye 5 yıldız otel yapmak için çalışmalarının devam ettiğini belirtti ve sosyal sorumluluk bilinci içerisinde Rize için gerekli olan her şeyi yapmaya hazırız. 5 yıldızlı otel ile ilgili olarak gelen talep üzerine de çalışmalarımız devam ediyor ve bunu yapmakta kararlıyız. 5 Yıldızlı otelin yeri Gündoğdu tarafında olacak. Bunu kısa zamanda hayata geçirmeye kararlıyız. Rize için gerekli olduğuna inandığımız çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor'dedi.

Vali Yazıcı açıklamalarına şu şekilde devam etti:

“Rize’nin gelişme ve kalkınmasında Turizm büyük önem arz etmektedir.

Şimdi önemli olan turizmi yılın tüm mevsimlerine yayabilmek. Rize bu konuda çok şanslı. Tarih, doğa, kış turizmi Rize’de çok rahatlıkla yapılabilir.

Önemli olan Rize'ye nitelikli turist gelmesidir. Köy evlerinin turizme kazandırılması gerekiyor Nitelikli turistleri bölgemize çekmek ve esnafa daha fazla katkı sağlamak istiyoruz.

Ziyaretçiler konaklarda oturmak, sohbet etmek ve tarihi yaşamak istiyorlar. Biz de bu nedenle konakları turizme kazandırmak istiyoruz.

Yeni düzenlemelerle birlikte, pansiyona çevrilecek bazı köy evlerinde konaklamak mümkün hale getirilebilir.

Bundan sonrada daha yaşanılabilir, herkesin gelmeye can attığı, tarihi dokusu ve korumacılığı ile ön plana çıkan, turizmiyle dikkat çeken bir Rize için çalışıyoruz.”
 

Anahtar Kelimeler:
ibrahim uzun
23.09.2014 21:06:34
geç kalmış olmamakla beraber yapılması çokönemli valiye tşk lerimi iletirim

OTEL *****
24.09.2014 08:45:15
toki tarafindan hamidiyede yapilacakti ama bzi bürokratlar bunu rize cumhuriyet veya gündoğdu çay fabrikasini farkli yerlere taşiyarak bu bölgelerde otelin yapilmasini arzu etmişlerdi şimdi neresi olacak acabaa ?? gündoğdu tarafindan bir çok yer var serbest bölge çaykur un depolari gibi , gibi

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı