Rizeli Sporcular madalyaları topladı

Geçen hafta sonu, Samsun ilinde düzenlenen 14. Geleneksel Karadeniz Judo Turnuvası sona erdi. Turnuvada ÇAYKUR spor Judo Minikler takımdan, Özkan Havuz ve Süleyman Öztürk klasmanlarında Turnuvanın Şampiyon birincisi oldular

YÖREDEN HABER 29.09.2016 14:58:18 77 0
Rizeli Sporcular madalyaları topladı
 HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI
15 ilden 520 sporcunun katıldığı turnuvada yarışan Rizeli sporcular 5 birincilik, 1 ikincilik ve 5’te üçüncülük madalyası kazanma başarısı elde ederek, Rize takımları olarak başarılarına yenilerini eklediler.

Judo ’da Miniklerde Rize’ye ve Çaykurspor Kulüplerine birincilik kazandıran Çaykurspor Kulübü Minikler Judo Antrenörlüğünü Harun Öztürk yürütmektedir. 14 Geleneksel Karadeniz Judo Turnuvasında Rize’ye birincilik, ikincilik ve üçüncülük derecesi kazandıran diğer takım ve sporcular şu isimlerden oluşmaktadır. Çaykurspor Judo takımından, 30 kg’da Özkan Havuz Minik turnuva birincisi oldu. Yine ÇAYKUR sporlu Judocu 38 kg’da Süleyman Öztürk ’da kilosunda Minikler turnuva birincisi olarak, Çaykurspor Judo Kulübü takımına iki şampiyonluk birinciliği kazandıran sporcular oldular.

Rize Gençlik ve Spor Kulübünden, 40 kg’da Fatma Nur KARALİ Süper Minikler birincisi oldu. Rize Gençlik ve Spor kulübünden bir diğer sporcu, 26’da kg Yağızhan Dal Süper Minikler birincisi, Çaykur Rizespor Gençlik ve Spor kulübünden, 26 kg Can Ahmet Sarıhan Süper Minikler birincisi, Yarışmalarda, Çaykur Rize Gençlik ve Spor Kulübünden, 44 kg’da Ömer Şerifoğlu Miniklerde Şampiyonanın ikincisi olurken, Aynı kulübün ikincilik kazandıran sporcu oldu. 48 kg
Ayşe Nur Karadağ Minikler üçüncü, 60 kg Ahmet Karakaş Minik üçüncüsü, 52 kg Ravza Öksüz Minik üçüncü olarak madalya almaya hak kazandı.

Miniklerde, Rize Gençlik ve Spor Kulübünden 46 kg’da Eyüp Sultan Erkan, 50 kg Rümeysa Koto Miniklerde kilolarında turnuva üçüncüsü oldular.
Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK yaptığı açıklamasında “ Elde edilen başarıdan dolayı Antrenör ve sporcularımızı öncelikle tebrik ediyorum. Judo da başarıların devam edeceğine inanıyorum. Antrenörlerimizle birlikte verdiğimiz emeklerin karşılığını almak bizleri onurlandırmaktadır. İleri ki günler de bu başarıların daha da üst seviyeye çıkacağını biliyorum ve bütün sporcuları canı gönülden kutluyorum “ diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı