Rizeli iş adamından örnek davranış

Fener Nakliyatın Yönetim Kurulu Başkanı Rizeli iş adamı Nuh Tufan Rakıcıoğlunun, 'İşte Mutluluk Reçetem' başlığı altında ofisi ve evinin duvarını süsleyen sözleri misafirleri tarafından dikkatle okunup not alınıyor.

YÖREDEN HABER 22.09.2014 09:48:10 85 0
Rizeli iş adamından örnek davranış
Oturduğu mahalleyi çok sevdiğinden mahallesinin ismini yıllar önce şirketine veren, Rize'nin en eski nakliye firmasının sahibi, Fener Nakliyatın Yönetim Kurulu Başkanı Rizeli iş adamı Nuh Tufan Rakıcıoğlunun, 'İşte Mutluluk Reçetem' başlığı altında ofisi ve evinin duvarını süsleyen sözleri misafirleri tarafından dikkatle okunup not alınıyor.

Nuh Tufan Rakıcıoğlu, 'Gençlik yıllarımdan bu yana ve rahmetli çok kıymetli babam Hüseyin Avni beyefendinin nasihatlerini de içeren, adeta yaşamımım anayasası olan, 'Nuh Tufan Rakıcıdan işte mutluluk reçetesi' isimli prensiplerimi hayat felsefem yaptım. Bu reçetemden sağlığım için kullanmam gereken ilaçlardan nasıl taviz veremezsen, bu kurallarımdan da aynen öyle asla taviz vermiyorum. Bu hayat felsefemi aile bireylerim ve çalışanlarımda hayatlarında uygulamaya koyduklarından hep birlikte mutlu ve başarılı bir hayatı sürdürüyoruz. İnsan olarak yüce Allah'tan zaten hepimiz ne istiyoruz? Helal rızk, dürüst çalışmak, hayırlı evlatlar yetiştirmek, ailece, milletçe ülkemizde, kardeşlik, barış ve dayanışma içerisinde yaşamaktır.'dedi.

İşte sizlere, Nuh Tufan Rakıcıoğlunun Mutluluk Reçetesi, 'Doyum sağlayacak kadar bir amaç. Geçinebilecek kadar iş. Temel ihtiyaçlara yetecek kadar zenginlik. İş ve eğlenceyi dengeleyecek kadar sağlıklı bir akıl. Birçok insanı beğenecek, bunlardan birazını da sevecek kadar şefkat. Kendini sevecek kadar öz saygı. Muhtaç olanlara verecek kadar iyilik duygusu. Zorluklarla yüz yüze gelecek kadar cesaret. Sorunları çözecek kadar yaratıcılık. Her an gülecek kadar mizah duygusu. İyi bir yarını bekleyecek kadar umut. Hayatı bütün değerleri ile yaşayacak kadar sağlık ve sahip oldukların için şükran duygusun oluşuyor.'

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI