RİZELİ GENÇLER VAN’DA

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen “Şehirler ve Kültürler” projesi kapsamında Rizeli gençler iki gün boyunca Van’ı gezdiler.

YÖREDEN HABER 4.09.2014 11:49:31 19 0
 RİZELİ GENÇLER VAN’DA
Bakanlığın ' Şehirler ve Kültürler Projesi ' kapsamında Şehir merkezi, Van Kalesi, Muradiye Şelalesi, Van Kedi Evi, Kız Kalesi, Akdamar Adası gibi tarihi ve turistik yerleri gezme fırsatı bulan gençler Gezi sırasında fotoğraf çektirerek keyifli zaman geçirdiler.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü – Gençlik Merkezi Proje Kapsamında “Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı varsa, Bir Fidan Çayı Siz düşünün” sloganı ile başladığımız etkinlik Liderlerimizin Hediye ettikleri Fidan çayla devam etti.

Şehirler ve Kültürler Projesi İle Rizeli gençlerin yeni dostluklar ve kardeşlikleri buluşturduklarını ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK “ Gezdikçe bilgi birikimi, iletişim gücü ve gönüllülük bilinci artan bir gençlik yetiştirmek amacıyla gerçekleştirilen bu projenin hayata geçmesiyle bir çok güzelliğe adım atılmıştır. Proje ile Özgüven sahibi, sosyal iletişim becerileri gelişmiş, gezip görerek öğrenen gençlerin sosyal barışa, kardeşlik ve huzura gerçek hayata katkı sağlayacaklarına inanıyorum. Bu geziler gençlerimize muhteşem bir medeniyet ve tarihin evlatları olduğumuz gerçeğini en güzel şekilde anlatmaktadır” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan ' Şehirler ve Kültürler Projesi ' kapsamında Rize ilinden 16-24 Yaş Grubundan 120 genç katılım sağladı. Proje kapsamında Van Erkek, Amasya Erkek ve Bayan grupları halinde devam edecektir.
rizegençlik hizmetleri


 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı