Rizeli Cumhurbaşkanı'na hemşehri genel sekreter..

Rize'li hemşehrimiz Bursa Valisi Münir Karaloğlu'nun ismi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Genel Sekreterliği için ismi geçiyor.

YÖREDEN HABER 29.08.2014 18:15:32 20 0
Rizeli Cumhurbaşkanı
Türkiye, 'Yeni Dışişleri Bakanı kim olacak? Çözüm sürecinin yeni patronu kim olacak? Kabinede nasıl değişiklikler yapılacak' sorularına kilitlenirken, perde arkasında daha doğrusu üst düzey bürokraside en fazla merak edilen ise Köşk Genel Sekreterliği'ne kimin getirileceği.


28 Ağustos'ta Çankaya Köşkü'ne çıkacak olan Erdoğan'ın Genel Sekreterliğe yapacağı atama konusunda da çeşitli isimler dile getiriliyor.
Başbakanlık Müsteşar Yardımcısı İbrahim Kalın'ın ismi, Çankaya Köşkü Genel Sekreterliği için sık sık telaffuz ediliyor.
Genel Sekreterlik için kulislerde dolaşan bir başka isim ise Kocaelililer'in yakından tanıdığı bir isim. O isim: Kocaeli'nin Büyükşehir Belediyesi olması sonrasında genel sekreterlik görevini üstlenen ve 2009 yılında Van'a, 2013'te de Bursa'ya Vali olarak atanan Rize Çayeli'li hemşehrimiz halen bu görevi devam ettiren Münir Karaloğlu.

Erdoğan'ın hemşehrisi olan Münir Karaloğlu, bir yönüyle bir adım önde gibi gözüküyor. Çünkü Erdoğan, özellikle paralel yapıyla moücadele sonrasında yakın çalışma isimlerini güvendiği isimlerden seçiyor. (53rize)

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı