Rize'de yılın doktoru seçildi

RİZE’DE YILIN DOKTORU ŞAHİN BOZOK OLDU

YÖREDEN HABER 21.03.2014 08:44:02 58 0
Rize
Sağlık Bakanlığı öncülüğünde 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri çerçevesinde her yıl illerden seçilmekte olan yılın doktoru ödülüne bu yıl ilimizden Doç. Dr. Şahin Bozok seçilmiştir.
Rize’de yılın doktoru seçilen, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi bölümünden Doç.Dr.Şahin Bozok’a plaketini Vali Çakır takdim etti.
Valilik toplantı Salonu'nda düzenlenen plaket törenine Vali Nurullah Çakır, İl Sağlık Müdürü Mustafa Tepe, Rize Halk Sağlığı Müdürü Faik Özşahin, doktorlar ve sağlık çalışanları katıldılar.
Vali Nurullah Çakır, törende yaptığı konuşmada, ödülü almaya hak kazanan Doç.Dr. Şahin Bozok ile bu mesleği yerine getiren değerli doktorlara ve sağlık çalışanlarına teşekkür etti.
Sağlık çalışanlarının, insanların en zor anlarında hizmet sunan bir mesleğin mensupları olarak fedakârca çalıştığını ifade eden Vali Çakır, ülkemiz tıp alanında dünyada yaşanan gelişmelerin gerisinde kalmadığı gibi, hekimler ve sağlık çalışanları sürekli kendilerini yenileyerek geliştirmiştir dedi.

  

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI