Rize'de Uluslar arası Futbol Turnuvası

Rize’nin Derepazarı ilçesinde Mori sport , Tüfad işbirliği ile düzenlenen Futbol Turnuvası Bugün yapılan ödül töreni ile sona erdi.

YÖREDEN HABER 4.04.2014 19:15:58 14 0
Rize
Turnuvaya, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat KASAP, Derepazarı Belediye Başkanı Yakup Samangül, Burundi Başbakanı , Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, AK Parti İl Başkan Yardımcısı İsmail Kosif,

Mori Sport Yönetim Kurulu Başkanı , Igor Kabanov, Rize ASKF Başkanı Gafur Bayrak,

Tüfad Rize şube Başkanı Bilal Karafazlı, Rize Belediye spor Teknik Antrenörü İdris Ocak ve çok sayıda davetli seyirci ve sporcu katıldı.

Afrika ve Rusya’dan 8, Türkiye den 16 takımın katıldığı Turnuvada, Belediye spor U-15 takımı da guruplarında birincilik aldı. Miniklerde 2 takım olmak üzere toplam 11 Takım ödüllendirildi.

Burundi Takımına Ödüllerini, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat KASAP takdim etti. Başkan KASAP yaptığı açıklamada, “ Spor’a herkesin sahip çıkmasını söyledi. Biz spor’un her kategorisine destek vermeye çalışıyoruz. Gençlerimizi Eğitim ,

Kültür, sanat ve sporla buluşturup kötü alışkanlıklardan alıkoymaya çalışıyoruz. Yapılan turnuva da dostluğun kazandığını görmek bizleri en mutlu eden nokta”
olduğunu dile getirdi. Emeği geçenlere teşekkür etti.
 




Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI