RİZE’DE TURNUVADA DERECEYE GİREN MİNİK SPORCULAR KUPALARINI ALDILAR

RİZE’DE TURNUVADA DERECEYE GİREN MİNİK SPORCULAR KUPALARINI ALDILAR

YÖREDEN HABER 7.08.2018 09:14:15 27 0
RİZE’DE TURNUVADA DERECEYE GİREN MİNİK SPORCULAR KUPALARINI ALDILAR

Hayati Akbaş

RİZE-Rize Belediyesi’nin organizesinde start alan 29. Uluslar Arası Rize Çay, Turizm ve Yaz Sporları Festivali kapsamında 4 grupta toplam 20 takımın mücadele ettiği minikler Futbol Turnuvasının final karşılaşması sonrası dereceye giren takımlar kupa ve madalyalarını aldı.

Rize Belediyespor Kulübü Halı Saha ve Sosyal Tesisinde gerçekleştirilen final maçına Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Belediye Başkan Yardımcısı Saffet Kopuz, Rize Kent Konseyi Başkanı Sadullah Köse, TÜFAD Rize Şube Başkanı Bilal Karafazlı, Rize ASKF Başkanı Ali Çelik, Belediye Spor Genel Koordinatörü Mustafa Köroğlu, Amatör Spor Kulüp Başkanları, 29. Uluslar Arası Rize Çay, Turizm Ve Yaz Sporları Festivali tertip komite üyeleri ve sporcular katıldı.

Rize Belediyesi’nin sosyal tesisinde yapılan minikler futbol turnuvası Rize genelinden toplamda 400 sporcu katılırken, 20 takımın mücadelesi sonrası 4 takım dereceye girdi.

ÇAYKUR Rizespor ile Rize Beldespor’un karşı karşıya geldiği son final maçının ardından turnuvanın şampiyonu ÇAYKUR Rizespor olurken, 2. Takım Rize Belediyespor, 3. Takım Ardeşenspor, 4. Takım ise Kalkanderespor kulübünün minik sporcuları oldu.

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Belediye Başkan Yardımcısı Saffet Kopuz, Rize Kent Konseyi Başkanı Sadullah Köse ve Rize ASKF Başkanı Ali Çelik tarafından takdim edildi.

Turnuvada konuşma yapan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, “Bu yıl Rize Belediyesi olarak 29.’sunu düzenlemiş olduğumuz Rize Çay, Turizm ve Yaz Sporları Festivali oldukça yoğun geçiyor. Burada bulunan herkesin bu organizasyonda büyük emekleri var. Emek sarf eden bütün paydaşlara teşekkür ediyor, bu gençlerimizi ilerleyen zamanlarda daha güzel yerlerde görmek istiyoruz” ded


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı